- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Gelbemucizem
Merhaba kızlar 21gün oldu ve hala adet olmadım gelen giden de yok kızlar yarın sabah test yapacgm cıkarmı acaba yada benm gibi bu ay geçikme yaşayan oldumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım baya geçmiş adetin yapsan çıkar yaniMerhaba kızlar 21gün oldu ve hala adet olmadım gelen giden de yok kızlar yarın sabah test yapacgm cıkarmı acaba yada benm gibi bu ay geçikme yaşayan oldumu?
Aynen sabah yapacgm cnm inşallah cıkar ama 1 hafta önce kanda cıkmadıÇıkar şimdi yapsanız bile çıkma ihtimali var 12 gün çok olmuş geçeli
Aynen cnm gect bayagı 1 hafta önce kanda cıkmadı cıkar mı acaba sabah ilk idrarla yapsamCanım baya geçmiş adetin yapsan çıkar yani
1 hafta once kan verdım cıkmadı cnmHiç yapmadınmı niye bukadar bekledin canım
Idrara çıkacak kadar artan hcg 1 hafta once kanda çıkardı.Aynen sabah yapacgm cnm inşallah cıkar ama 1 hafta önce kanda cıkmadı
Adetin düzenlimi kanda çıkmamış çünkü1 hafta once kan verdım cıkmadı cnm
Ben de öyle düşünüyorum cnm ama doktorda bekle belki gec dollenme dedı 15gun gecınce gel dedıIdrara çıkacak kadar artan hcg 1 hafta once kanda çıkardı.![]()
Inşallah öyle olsun. Ben hep bardağın boş kısmını gösteren kişi olmayı tercih ediyorum işte.Ben de öyle düşünüyorum cnm ama doktorda bekle belki gec dollenme dedı 15gun gecınce gel dedı
Cnm düzenli idi ama ben 6 defa klomen ve catlatma iğnesi oldum ve hiç gebe kalmadım son 3 klomen ve catlatma iğnesi ile duphaston kullandım bu dada kusma ile 2 yada 3 gun erken adet olmustum bu ayda 12gun gectı cnmAdetin düzenlimi kanda çıkmamış çünkü
Bende cnm ama blmyrm aklıma hep takılıyorInşallah öyle olsun. Ben hep bardağın boş kısmını gösteren kişi olmayı tercih ediyorum işte.![]()
Çıkar inşallah canım bi yap bakalımAynen cnm gect bayagı 1 hafta önce kanda cıkmadı cıkar mı acaba sabah ilk idrarla yapsam
Hayırlısı cnm sabah esim işden gelirken alacak hayırlısı artık kızlar yaÇıkar inşallah canım bi yap bakalım
Olsaydı kanda çıkardı zaten doktorun dediyse yarın yap yinede emin olmak için çıkmassa doktorunla kpnkonuşursun uşursunCnm düzenli idi ama ben 6 defa klomen ve catlatma iğnesi oldum ve hiç gebe kalmadım son 3 klomen ve catlatma iğnesi ile duphaston kullandım bu dada kusma ile 2 yada 3 gun erken adet olmustum bu ayda 12gun gectı cnm
Aynen cnm bende Oyle biliyorum ama anlamadım sabah yapacgm herseyını hayırlısı olsun cnmOlsaydı kanda çıkardı zaten doktorun dediyse yarın yap yinede emin olmak için çıkmassa doktorunla kpnkonuşursun uşursun
Evet kanda daha once cikiyor olmamasi yuksek malesef cok umutla yapmayin hayal kirikligi yasamayin sonra tabi insAllah cikatIdrara çıkacak kadar artan hcg 1 hafta once kanda çıkardı.![]()
Naptın beybi göremedim seni bayağıdır.Evet kanda daha once cikiyor olmamasi yuksek malesef cok umutla yapmayin hayal kirikligi yasamayin sonra tabi insAllah cikat