13.01.2011 doğuma gıdıyorum...başka annemiz varmı paylaşalım heyecanımızı

bahardoner

Asya & Murat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
81
0
86
39
İstanbul
persembe doğuma gıdıyorum ancak 2.doğumum olmasına ragmen hem heyecanlıyım hem korkuyorum ilkim sezaryendi ve malesefki buda öle.arkadaslar benım gıbı 2 sezaryenli olanlar varsa nolur tecrubelerını yazsınlar ben cok endışeliyim cunku onumde bı tarih var heyecanım artıyor desteğinizi eksik etmeyin.allah hepimizi kolay gecitlerden bi kerede gecirsin.:72:

bence daha rahat ol.
tarihin belli,daha önce yaşadığın bir tecrübe
benim arkadaş zorunlu sezeryana alındı..alınacağını öğrendiğinde zangır zangır titredi durduramadılar kadını kaç kişi tuttu.
normal beklerken sezeryan olacak olmak kasmıştı
ama 2. ye çok rahat gitti..
ev hazırdı kendi hazırdı,yaşamıştı daha önce bu yüzden kasmadı hiç.sende öyle ol bence.

tsk ederim tatlım destegın ıcın...benımde ılk normal dıe beklerken bırden sezaryene aldılar kalp atısları yavaslamıstı suyum azaldı mecbur aldılar.tatlı bı korku ama sonunda bı mucize varya sadece sedyeye yatana kadar sonrası merakla bebegımı gormeyı beklıcem....

canım öncelikle inşallah sağ sağlim alırsn bebişini kucağına bende hamileyim 2. bebeğime 3 sene önce oğluma sezeryanla dünyaya geldi geçen ayki kontrolümde drum bununda sezeryan olacağını söyledi dediğin gibi herşey sedyeye yattığımızda kolaylaşıyo o ana kadar zangır zangır titriyosun ama sonunda bir mucize ye kavuşmak allah herkese nasip etsin bu duyguyu ben bile şimdiden korkmaya başladım ve benim daha çok var temmuzun 1 inden 7 sine kadar yaparız demişti sezeryanı inşallah o güne kadar rahatlamış olurum ama beni asıl endişelendiren yine aynı yerdenmi benimki yatay kesikti yoksa dikeymi onda çok endişeliyim ama yapacak bişey yok o gün gelince görürüz bakalım şimdiden hem tebrik ediyorum hem geçmiş olsun diyorum hemde allah analı babalı büyütsün ömür boyunca doğunca bizim yerimize bol bol kokla olurmu tatlım:49::66:

Allahın izni ile aynı gün oluyoruz Allah yardımcımız olsun azcık korku çok heyecan var ilk çocuğum hakkımızda hayırlısı :emir_bebek:

39+4 olduk biz:)her an ama sat 13 ocakta doluyor bakalım sabırla normal olsun diye bekliyoruz Ama zor geçiyorrr:((Allah bağışlasın Allah bi avazda kurtarsın doğum yapacakları ve beni :)

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş. Bende yarın sabah sezeryana girecem heyecan korku endişe karmakarışıık duygular içindeyim Rabbim yardımcımız olsun..

canım öncelikle inşallah sağ sağlim alırsn bebişini kucağına bende hamileyim 2. bebeğime 3 sene önce oğluma sezeryanla dünyaya geldi geçen ayki kontrolümde drum bununda sezeryan olacağını söyledi dediğin gibi herşey sedyeye yattığımızda kolaylaşıyo o ana kadar zangır zangır titriyosun ama sonunda bir mucize ye kavuşmak allah herkese nasip etsin bu duyguyu ben bile şimdiden korkmaya başladım ve benim daha çok var temmuzun 1 inden 7 sine kadar yaparız demişti sezeryanı inşallah o güne kadar rahatlamış olurum ama beni asıl endişelendiren yine aynı yerdenmi benimki yatay kesikti yoksa dikeymi onda çok endişeliyim ama yapacak bişey yok o gün gelince görürüz bakalım şimdiden hem tebrik ediyorum hem geçmiş olsun diyorum hemde allah analı babalı büyütsün ömür boyunca doğunca bizim yerimize bol bol kokla olurmu tatlım:49::66:

hayatım dr. kesi için bana dediki daha once sezaryen yapılan yerden kesilecek ancak daha once kesilip dikilmiş olan doku ordan alınacak ve yeni kesilen yerden tekrar yapıştırılıp estetik dikiş yapılacak dedi yaklasık 2 cm e yakın deri parcası atılacak dedi.bana mantıklı ve sağlıklı geldi sonuçta ölmüş olan hücreler yenilemeyeceği için oldukça ii olur die dusundüm...guzel dileklerin için ayrıca tesekkurler...

Ayy ne güzel :52: yarın bebişini alıyorsun kucagına ne mutlu sana hiç stres yapma canım benim 3.doğumum normal doğum ama inan ilkınden daha çok heycan var genel olarak tüm anneler böyle :) tadını çıkarr hamileliginin 1 gün daha
İyi günlerde gülegüle büyüt bebişini Allah kolaylı versin tatlım :69:

Back
X