13+ 1 ama hic bir belirtim kalmadi bir haftadir!

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba Bayanlar,

ben bugün 13+1 deyim. Bir haftadir hicbir belirtim yok. Gögüslerim sert degil normale döndü gibi. Sadece damarlar gözüküyor okadar. Yanma veya aci kasinti vs. yok artik. Karinda ise batma falanda yok agrida yok. Önceden adet olacakmisim gibi agri gelir giderdi oda yok bir haftadir. Bulantim 8. haftada baslamisti 2 hafta sonra bitmisti oda yok suan. Bu normalmi ya? Ben korkuyorum acikcasi....

Normal canım zaten bulantılar 12-13 hafta gibi bitiyor göğüs hassasiyeti bi geçiyor bi tekrar başlıyor kasık ağrısı yerleşirler ilk 9-10 hafta çok oldu bendede sonra geçti yukarı doğru genişlerken arada bi ağrım oldu
İnan ki belirtiler 40 hafta sürse insan dayanamazdı
Bende senin gibi panik olup doktora gitmiştim doktorum böyle demişti yinede için rahat edecekse doktoruna gidersin

Normal canım zaten bulantılar 12-13 hafta gibi bitiyor göğüs hassasiyeti bi geçiyor bi tekrar başlıyor kasık ağrısı yerleşirler ilk 9-10 hafta çok oldu bendede sonra geçti yukarı doğru genişlerken arada bi ağrım oldu
İnan ki belirtiler 40 hafta sürse insan dayanamazdı
Bende senin gibi panik olup doktora gitmiştim doktorum böyle demişti yinede için rahat edecekse doktoruna gidersin
sneindemi o siralarda olmustu bu? insan korkuyo. Tamam gögüs uclarini elleyince aciyo tabi ama normalde kendi asiri kasinirdi eederdi. Karinda batmalar olurdu igne gibi hic yok.

Anlattıklarının hepsi gayet normal canım. Belirtiler bir süre sonra geçiyor. O da 12 vr 14haftalar arası oluyor.. Bulantı vs. Geçiyor 28den sonra falan mide yanması başlıyor o da herkeste olan bir şey değil. Aklın takılmasın

Ağrılarının geçmesi bebeğinin güvende olmadı demek :)) bende 10. Haftada bütün sabah bulantım birden YÖK olmuştu hatta her sabah kustugum için lavaboya gittim uyanır uyanmaz bekledim bekledim bulantı YÖK allahım kusmak için resmen uğraştım yok. O günden beri bulantım YÖK şükür . 30+4haftalığız

Ağrılarının geçmesi bebeğinin güvende olmadı demek :)) bende 10. Haftada bütün sabah bulantım birden YÖK olmuştu hatta her sabah kustugum için lavaboya gittim uyanır uyanmaz bekledim bekledim bulantı YÖK allahım kusmak için resmen uğraştım yok. O günden beri bulantım YÖK şükür . 30+4haftalığız
ciddimisin ne güzel ozaman endiselenecek birsey yok yani. Batmalarin normal oldugunu demisti doktor bebek büyüyo kaslar geriliyo vs. dedi ondan edniselendim kesildi acaba bebek büyümüyomu diye düsündüm

ciddimisin ne güzel ozaman endiselenecek birsey yok yani. Batmalarin normal oldugunu demisti doktor bebek büyüyo kaslar geriliyo vs. dedi ondan edniselendim kesildi acaba bebek büyümüyomu diye düsündüm
Canım bebek rahat bi yere geçince ağrılar azalıyor büyüyüp tekrar sıkışınca yine başlıyor. Onlara takılma sen kanaman olmasın gerisi boş

benim de bir ara tüm belirtilerim kaybolmuştu, hatta panik olmuştum bebeği niye hissedemiyorum diye, meraklanmayın :)

Canim bende 13+4 um.benim de kalmadi ama hala uyku ve halsizligim ver eskisi gibi mide bulamtim yok su aralar sadece bas agrim var

Back
X