13+3 te bebeğin cinsiyeti

dereotu27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
3
0
1
26
Doktorumuz 13+3 haftalık ultrasonda kız tahmininde bulundu %90 olarwk söyledi ancak değişme ihtimali varmıdır sizde durumlqr nasıl oldu

Doktorumuz 13+3 haftalık ultrasonda kız tahmininde bulundu %90 olarwk söyledi ancak değişme ihtimali varmıdır sizde durumlqr nasıl oldu
Elbette değişme ihtimali var bu nedenle yüzde doksan diyor yüzde onluk ihtimali bırakıyor😂 ama yüzde doksan dediğine göre pozisyonu iyi gördü ve söyledi ama genelde kızlarda değişmiyor erkeklerde değişme daha çok oluyor kordonu pipi sanabiliyor doktorlar ama kız dediklerinde özellikle değişme daha az oluyor

12+5 haftalığız ne güzel görmüşler ben sordum da tahminde bulunmadı kontrole gideceğim 2 hafta sonra söyler mi acaba🥹özelde mi öğrendiniz devlette mi bu arada

Benim 12+4te kesin bi şekilde erkek demişti iki gün sonra fetal dna sonucum çıktı orda da erkek olduğu kesinleşti yani pozisyon uygunsa Doktorlar net soyleyebiliyor sağlıkla gelsin 🙏

Ben 12+3 de kız dediler. Herseyi ona göre aldik. 21. Hafta da detaylı ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı. Herseyi sil baştan almak zorunda kaldık. Erkeklerin cinsel organi ilk başta kiz gibi oluyor. Daha sonra oluşuyor. Ben erken baktırdığım icin pişman oldum. 20. Haftadan sonra baktırmak gerekiyor. Yine de siz bilirsiniz. Bu arada özel kiz dedi. Devlet erkek. Ve suan oğlum var. Acele etmeyin bence. Sağlıcakla alın kucaginiza

Back
X