Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler cnm.. Gebeliklerım sıkıntılı gecıyor düşüklerim oldu ve bu kadar ılerleyemedım iki gebelıgımde sankı ilk gebeligim gibi ınsalah kucağıma alırım yavrumu butun anneler İÇİN duacıyimBebek büyüyor ve kaslar geriliyor bu sebepten ağrı oluyor.. Normal korkma sen![]()
Tesekkurler cnm.. Gebeliklerım sıkıntılı gecıyor düşüklerim oldu ve bu kadar ılerleyemedım iki gebelıgımde sankı ilk gebeligim gibi ınsalah kucağıma alırım yavrumu butun anneler İÇİN duacıyim
Amin cnm ınsalah.. Pıhtılaşma var cnm heterızıgot su an ıgne yapıyorum kendime hergün bırde corasprın İÇİ yorum gunde Bı adetAnladım canım.. Sağ salim kucağına alırısn inşallah diğer gebeliklerindeki gibi sıkıntıların olmaz canım. Pıhtılaşma sorunun falan mı var? O da düşüğe sebep oluyor ya o yüzden sordum
Insalah cnm ınsalah agrım yok da kasıklarımda ağırlık hissediyorum bebek cok asagada mı dıe sacma bısey gecıyo aklımdam tedirgin oldumİnşallah sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın yavrunu. Normal diye biliyorum büyümeden kaynaklı ama çok olursa ağrın yinede doktoruna bir sor derim
O haftalarda benimde olmustu doktoruma sordugumda normal demisti hatta gobegin buyudugu icin dedi Rabbim saglikla alalim hepimiz yavrularimizi kucagimizaTesekkurler cnm.. Gebeliklerım sıkıntılı gecıyor düşüklerim oldu ve bu kadar ılerleyemedım iki gebelıgımde sankı ilk gebeligim gibi ınsalah kucağıma alırım yavrumu butun anneler İÇİN duacıyim
Insalah cnm burda hepimiz güzel haberlerımozı paylaşırız guzel haberleri okudukça benden mutlu oluyorum doktora soracaktım normalse sormamada gerek yok o zamanO haftalarda benimde olmustu doktoruma sordugumda normal demisti hatta gobegin buyudugu icin dedi Rabbim saglikla alalim hepimiz yavrularimizi kucagimiza
Merak etme ilk zamanlar aşşağıda oluyorlar zamanla yukarı çıkıyor hatta bazıları hep aşşağı kısımda bile kalabiliyor.Insalah cnm ınsalah agrım yok da kasıklarımda ağırlık hissediyorum bebek cok asagada mı dıe sacma bısey gecıyo aklımdam tedirgin oldum
Amin cnm ınsalah.. Pıhtılaşma var cnm heterızıgot su an ıgne yapıyorum kendime hergün bırde corasprın İÇİ yorum gunde Bı adet
Insalah bendede ıse yarar bnde hic aksatmıyorumAnladım canım. Ablamda da var.. 2 kızını da iğneyle geçirdi hamileliklerinde.. Düzenli kullandı çok şükür ikisi de kocaman oldular. Darısı sana olsun..
Tesekkurler cnm yardımcı oldugun icin rahatladı icimMerak etme ilk zamanlar aşşağıda oluyorlar zamanla yukarı çıkıyor hatta bazıları hep aşşağı kısımda bile kalabiliyor.
Insalah saglicakla alırız kucagimiza cnm ağırlığını bıle hissetmek ne guzelmııs bırde tekmelerinı hissetmek bambaşkadır cok istiyorum bu duyguları yasamayı Rabbım anne olmayı nasıp eder ınsalah bızede 11. Haftada kontrole gıttım doktor ıyı demisti ikili test yapmadı sorun olsa yapardım dedi Önceki gebelıgımde tm bu haftalarda sorun cikmisti gecmısımı bılıyo doktor bnm İÇİN Önemli olan uclu test dedi sen yaptırckmısın o teslerdede cnm su an nasıl gıdıyo hamılelıgınikimizde ayniyiz bndr ayakta kalinca fazla yuruyunce oluo.ins sag saglim kucagina alirsin.seni anliyrum bnde senin gibiyim.ilk bebegimin kalbi durdu ikinci kimyasal gebelik gecirdim.ins bu bebisim sagliklidr.
Insalah bendede ıse yarar bnde hic aksatmıyorum
vallh ben yaptrmk istemirum.cunku kucuk bi sorun olsa psikolojim cok zayif cok buyuk etkilenirim ama ilerdede pisman olmak istemem.rubella igm pozitif cikti bunun icin sali gunu doktra gitcem testi tekrarlicam.Insalah saglicakla alırız kucagimiza cnm ağırlığını bıle hissetmek ne guzelmııs bırde tekmelerinı hissetmek bambaşkadır cok istiyorum bu duyguları yasamayı Rabbım anne olmayı nasıp eder ınsalah bızede 11. Haftada kontrole gıttım doktor ıyı demisti ikili test yapmadı sorun olsa yapardım dedi Önceki gebelıgımde tm bu haftalarda sorun cikmisti gecmısımı bılıyo doktor bnm İÇİN Önemli olan uclu test dedi sen yaptırckmısın o teslerdede cnm su an nasıl gıdıyo hamılelıgın