13+4günlük bebeğim ve kafa karışıklığı

Maşallah subhanallah doktorun iyi diyorsa iyidir.. Zati doktor milleti felaket tellalı gibi oluyor bişi görse söyler hemen heleki özele gidiyorsan obaaa bütün testleri kasarlar valla.. Bende koca kafalı olcak diye korkuyorum hep kocam camis gibi adam nasıl çıkartırım diye düşünüyorum kara kara..:KK70: İsin kötüsü ikimizde iri doğmusuz birimiz 4 birimiz 5 kilo...:KK57:
:oha:

Kızlar 13+4 günlük gebeyim

Buğünkü kontrolde öğrendimki
boy 9 cm
gram 77

Dedi dr m .

Az önce netten bi tabloya baktım
Benim bebeğimin gramı da boyu da fazla tabloya göre.

Ama drm bana gayet sağlıklı herşey yolunda dedi.

Sizde nasıldı durumlar.
Anneler.tecrübeli arkadaşlar
Insalah saglicakla gelir yavrunuz doktor sağlıklı demıs ne guzel bencede sıkıntı yapmayın kendinize bnde 13 haftaya girdim cnm ınsalah sagliklidir karnın cıktımı senın bıde benim hala mıde bulantılarım devm ediyor

boy 9 cm
gram 77

Dedi dr m .

Sizde nasıldı durumlar.
Merhaba , aynı gidiyoruz hamilelikte ben de bugğn doktora gideceğim bakalım bana kaç dicek: bilgi veririm size isterseniz . Ama birkaç cm ve birkaç gram çok önemli değil önemli olsa doktorunuz söylerdi Zaten

Merhaba , aynı gidiyoruz hamilelikte ben de bugğn doktora gideceğim bakalım bana kaç dicek: bilgi veririm size isterseniz . Ama birkaç cm ve birkaç gram çok önemli değil önemli olsa doktorunuz söylerdi Zaten

Gittinzmi dr a.
Kusura bakmayın çok giremiyorum o yüzden anca cvp yazabildim.

Paylaşırsanız mutlu olurum

Insalah saglicakla gelir yavrunuz doktor sağlıklı demıs ne guzel bencede sıkıntı yapmayın kendinize bnde 13 haftaya girdim cnm ınsalah sagliklidir karnın cıktımı senın bıde benim hala mıde bulantılarım devm ediyor

Yok canım benim çok bulantılı çok kusmalı gctiği için kilo almak yerine zayıfladım haliyle karnım henüz çıkmadı.
Çok şğkür kusmalarım geçti ilk günlere nazaran yani sadece sabah kalkarkalmaz sahra atıyorum .
Gün içinde de sürekli bulantı hissi var ama istifra olmuyor
Ama gitgide iyi oluyor gibiyim.

boy 9 cm
gram 77

Dedi dr m .

Sizde nasıldı durumlar.
tabloya göre bakmayın örtüşmüyor çünkü ona göre sağlıklı yada sağlıklı olmadığını anlayamazsınız doktorunuzun dediğine göre düşünün siz haftasına göre kilosu boyu normal diyorsa o zaman zaten normaldir

Back
X