13+6 haftada nasıl yatililir

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Merhabalar ben 13+6 günlük hamileyim fakay dün bsndsn kırmızı renkli leke geldi eşim ve. Ailem ne yapacaklarını biliyorlardı doktor normal xedi gönderdi şimdi size şunu sormak istiyorum hamilelikte sol tarafa yatilid deniliyod bsn yatmak istiyorum.ama tam soluma donemiyorum hafif karnım yere değiyor bazen tam değiyor bebeğe birşey olur diye dönüp duruyorum sizce tam dönsem karnım biraz yere değse bebeğe birşey olurmu

Benim dr strese girme demişti nasıl rahatına geliyorsa öyle yat demişti.. ben sol tarafa yatamazdım kalbim sıkısıyor gibi oluyordu ama sol tarafa yatmanın mantıgı bebek icin diye biliyorum yanlısım varsa arkadaslar düzeltsin

Bebeğe birşey olmaz. Direkt yüzüstü yatmadığınız sürece ki onda bile zaten yatamazsınız sizi uyandırır o baskı hissi. Sağmış solmuş evet sol taraf derler damarınızı sıkıştırmasın diye ama sizin sorunuz o değil karnınızın temas ediyor olması oncacık şeyden birşey olmaz.

Karnınızın yere (sanıyorum yatak demek istiyorsunuz) değmesi ile bir şey olmaz. Bebeğiniz suyun içinde yaşıyor. Ama bu tip bir hamile yastığı ile daha konforlu uyuyabilirsiniz. Ben hamileyken bacak arama normal yastık koyardım. Bazen de göbeğimin altına koyardım. Gebelik ilerledikçe ve bebek de büyüdükçe karın altı desteklendiğinde daha rahat uyunabilinir.

Eklentiler

• 20231220_014230.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 35
Göbeğim çok çok büyüyene kadar yüzüstü karnımın üstüne yattım çünkü başka türlü rahat uyuyamıyorum. 29 haftalık hamileyim şimdi bile karnım rahat olsa yüz üstü yatarım. Siz azıcık karnım değse diyorsunuz bişey olmaz nasıl rahat ediyosanız öyle yatın uyku kaliteniz önemli

Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için rahatlıkla uyuyabilirim artık tam soluma donebildim artık sag tarafıma yatacağım hakkında da bilgilendim çok sağolun kizlar

Ben önceki hamileliğimde hep sağ/sol yan yattım. Kan akışı için bebek için yan yatma öneriliyor. Zaman zaman sırtüstü yattığım da oldu

Çok sağolun sağ sol yatıyorum ama soluma dönerken karnım yere değiyor baya o tehlikeli olurmu diye düşünüyorum bende ondan sordum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…