13 aylıl oğlum uyumuyor

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Sallanmaya alıştı ama kendini ters ceviriyor firliyor yere. mizmizlaniyor su yataginda yatmiyor fazla oyalayamiyorum bizim yanimizda ise dedigim sekilde yastiktan atiyor kendini. yatagin ustune cikiyor bizi eziyor napacami sasirdim banyosu mamasi cayi hersey tamam ilk defa boyle oluyor su anda telefonla arama girmis siritiyor size danismak istedim su saat olmus esim ise ben derse sabah gidecem ya

Aspiratör açın önünde sallayın kucağınızda ayakta pışpışlayın,bi süre sonra uyur biz öyle yapıyoruz uyumadımı 2 yaşına geldi bizimki

Kuca alinmak istemiyor yataktan düsecek.dkye korkuyorum. evet haklisiniz oyun peşinde canimiza okudu acaba saatlerin geriye alinmasiylami ilgisi var bilemedim(avrupada yasiyoruz) en iyisi yagmur sesini bide deneyeyim. bi program vardi farkli sesler caliyodu silmistim zamani gelmjs demek.henuz yurumuyo ama ziplamayi kesfetti

Benim 7 aylık kızım dün sabah 6ya kadar uyumadı kabus gibiydi ya:)
Ağladım uyumak istiyorum diye resmen
Eşimle çok zorlandık
Allah hepimize kolaylık versin
Bence tam oyun zamanları ya o yüzden uyumak istemiyorlar
Benim kızda dün oyun istedi hep 6ya kadar uyutamadım:KK51:
Sabretmekten başka çare Yok bol bol sabır :)

Isigi falan acmayin, mumkun oldugunca konusmayin hatta uyuyo numarasi yapin bir sure sonra sizar belki:anne:

çay derken ? bide nette görmüştüm sallanan beşik var ondan alabilirsiniz durumunuz varsa :)

Bazen bebeklere özel akşam çayı veriyorum lavantalı:) o sallanan beşikler buralarda bulunmuyor ama ana kucagi gibi derseniz oda bizimkini artik taşimaz xD 11 bucukta uyudu, halim olsa oturma odasinda oturup beyfendiyle oynarim ama gozleri kapali uykusu var cocuga ilham geliyor kalkiyor saklabanlik yapiyor bu sefer esim salladi ben dalmisim gozumu bi actim esim diyor bak bak. cocugu yanimdaki yatagina koymus oda hemen kalkmis dikilmis bana bakiyor ay olamaz ya dedim yine salladim delirecektm

Sallamadan uyuyamiyor mu ?
Ninni falan açsaniz izlerken uyur belki.
Hic cocugumu sallamadigim icin baska yöntem bilmedigimi anladim şuan. Bizim ninni soyleyen oyuncagimiz var ona sarilip uyur genelde.

Gunduz uykusu fazla geliyordur mutlaka, kizimda 14 aylik bende uzun zamandir ayni problemi yasiyordum 1 haftadir tek uykuya gectik aksam 9 da uyuyor direk.. Yani soyle sabah 8 uyaniyor ogle 12_12.30 uyuyor 2 _ 2 bucuk saat, aksamda 9 da uyuyor direk iyi oldu boyle gerci zorlaniyo ama aliscak mutlaka

Zor olur ama yatağına uyku vakti gelince yatırın, yanınd tepkisiz oturun ,ona hiç bakmadan ve bir iki gün sonunda her uyku saatinde kendiliğinden uyur,ben odada yatağına bırakıp kapıyı aralıklı bırakıyorum,aranında ışığını yakıyorum ve kediliğinden uyuyor akşamları,gündüz de aynı şekilde artık....İlk günler müziklede deneyebilirsin...

bakın ilk başta onu sakinleştirin sevdiği şeyleri alçak ses tonu ile ona verin . her daim ne olur sa olsun ona kızdığınızı sesinizi yükselterek söylemeyin evdeki bütün ısıkları kapatın ve sadece gece lanbasını prize takın en sevdiği oyuncakları yatagına veya odasına koyun bu tür davranışlar onu yaağına gitmeye ve sessiz durmaya teşvik edecektir :) :anne:

Back
X