Aşılama 13.gün bHcg 1.60 ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ferdaerd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.482
24
158
İstanbul
Aşılamanın 13. günü kan testi sonucu BHcg 1.60. ıdrar testi pozitif. Adete iki-üç gün var. Hiç ihtimal yok değil mi? mafoldumben mafoldumben

Aşılamanın 13. günü kan testi sonucu BHcg 1.60. İdrar testi pozitif. Adete iki-üç gün var. Hiç ihtimal yok değil mi? mafoldumben mafoldumben

muhtemelen yok canım:(

benimde aynı bhcg 1.64 çıkmıştı ve dr malesef bebek yok demişti.:sinifsinif:....
inşallah bu ay kendiliğinden gelir bebişin.....:Saruboceq:

Aşılamanın 13. günü kan testi sonucu BHcg 1.60. İdrar testi pozitif. Adete iki-üç gün var. Hiç ihtimal yok değil mi? mafoldumben mafoldumben

benim de bugün 13. günüydü aşılamamın kan testi sonucum 0,61 çıktı.. çok üzüldüm..insan ister istemez umut ediyo acaba mı diye..seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.. her şeyin hayırlısı olsun..:a015:

rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz

Tatlıcık, çiçeğim, sağolun cevaplarınız için. Zaten bugün de gördüm kırmızı kartı. Bir gün daha bekleseydim böyle umutlanmayacaktım. Hele idrar testi pozitif çıkınca o kadar umutlandım ki... Dün benim için büyük bir faciaydı. Herhalde hiç unutmayacağım. Ah kızlar ah, ne olacak bizim bu halimiz mafoldumben
cmrm, teşekkürler iyi dileklerin için.ınşaallah sen de tatlı bebişini kolaylıkla, sağlıkla kucağına alırsın. Buradakileri de duadan unutma yerimseniben

Tatlıcık, çiçeğim, sağolun cevaplarınız için. Zaten bugün de gördüm kırmızı kartı. Bir gün daha bekleseydim böyle umutlanmayacaktım. Hele idrar testi pozitif çıkınca o kadar umutlandım ki... Dün benim için büyük bir faciaydı. Herhalde hiç unutmayacağım. Ah kızlar ah, ne olacak bizim bu halimiz mafoldumben
cmrm, teşekkürler iyi dileklerin için.İnşaallah sen de tatlı bebişini kolaylıkla, sağlıkla kucağına alırsın. Buradakileri de duadan unutma yerimseniben

canım seni çok iyi anlıyorum senin yaşadıklarının aynısını geçen ay bende yaşadım idrar testi yaptım pozitif çıktı gözlerime inanamadım hemen gittim kan testi yaptırdım sonuç 1.70 o an dünya başıma yıkıldı peki ama neden idrar testi pozitifi gösterdi neden kan testi sıfır değilde 1.70 çıktı anlayamadım belkide kimyasal gebelik yaşadım bilmiyorum.sen doktora sordunmu neden böyle olmuş peki kaç yıldır bekliyosun hamile kalmak için ben 4 yıldır bekliyorum.

canım seni çok iyi anlıyorum senin yaşadıklarının aynısını geçen ay bende yaşadım idrar testi yaptım pozitif çıktı gözlerime inanamadım hemen gittim kan testi yaptırdım sonuç 1.70 o an dünya başıma yıkıldı peki ama neden idrar testi pozitifi gösterdi neden kan testi sıfır değilde 1.70 çıktı anlayamadım belkide kimyasal gebelik yaşadım bilmiyorum.sen doktora sordunmu neden böyle olmuş peki kaç yıldır bekliyosun hamile kalmak için ben 4 yıldır bekliyorum.

eğer size aşılama yapıldıysa idrar sonucun pozitif çıkması ilaçların etkisi yüzündenmiş..

Ben 1,5 yıldır bekliyorum canım umutla. Cuma günü ikinci aşılamamı yaptırdım, artık koyverdim :) Sonra biraz ara vermeyi düşünüyorum.

eğer size aşılama yapıldıysa idrar sonucun pozitif çıkması ilaçların etkisi yüzündenmiş..

Evet, ilaçların geelik testini etkilediğini biliyorum ama benim test yaptığımda 13. günümdü. İlaçların etkileme süresi 10 gün diye okumuştum. Demek ki değilmiş :( Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık kaydirigubbakcemile3

bende bu ay 2.aşılamayı yaptırıcam hayırlısıyla olur inşallah Allah banada tüm isteyenlerede versin amin.

yok canım ya test yaptığım ay aşılama yaptırmamıştım neden böyle çıktı anlayamadım.ama bu ay yaptırıyorum bu 2.aşılamam olacak bir kez de tüp bebek yaptırdım olmadı Allahım bu kez nasip eder inşallah:Saruboceq:Rabbim tüm isteyenler versinnnn.

yok canım ya test yaptığım ay aşılama yaptırmamıştım neden böyle çıktı anlayamadım.ama bu ay yaptırıyorum bu 2.aşılamam olacak bir kez de tüp bebek yaptırdım olmadı Allahım bu kez nasip eder inşallah:Saruboceq:Rabbim tüm isteyenler versinnnn.

aminnnn....:Saruboceq: bikerede bana öyle olmuştu gerçi ben teste 1 kaç saat sonra bi baktım çift çizgi.... yani aradan zaman geçince sayılmıyomuş umut işte belki demiştim ama maalesef yine hüsran.....

4 yıldır uğraşıyoruz bitürlü kavuşamadık meleğimize:((
Allahım güldürsün yüzümüzü.....:Saruboceq:

aminnnn....:Saruboceq: bikerede bana öyle olmuştu gerçi ben teste 1 kaç saat sonra bi baktım çift çizgi.... yani aradan zaman geçince sayılmıyomuş umut işte belki demiştim ama maalesef yine hüsran.....

4 yıldır uğraşıyoruz bitürlü kavuşamadık meleğimize:((
Allahım güldürsün yüzümüzü.....:Saruboceq:

ben testti yaptım anında çıktı çift çizgi ama yokmuş işte kısmet.bizde 4 yıldır uğraşıyoruz Rabbim bu mübarek günde hepimizin kucağını doldur yavrularımızı göndersin bize:Saruboceq:

Back
X