13. Gün hafif pembesi kanama olan var mı?

Cennet6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
562
392
33
30
Transferin 13. Günü tuvalete gidince hafif pembemsi gibi kan geliyor adet sancısı gibi hafif sancım var böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu kadar geç olması normal mi 13. Gün birde adet sancısı gibi sancı olması gerçi çok şükür ikiside geçti ama çok korktum
Evet adet semptomlarıyla aynı belirtiler, kese görmek için tarih verdiler mi vermedilerse cuma veya cumartesi görülür kese için rahatlar biraz

Evet adet semptomlarıyla aynı belirtiler, kese görmek için tarih verdiler mi vermedilerse cuma veya cumartesi görülür kese için rahatlar biraz
Yarınki testten sonra 10 gün sonra çağıracakmış ben de anlamadım karından ultrason o zaman mı acaba gözükür vajinadan bakmak istemedi galiba

Yarınki testten sonra 10 gün sonra çağıracakmış ben de anlamadım karından ultrason o zaman mı acaba gözükür vajinadan bakmak istemedi galiba
Beta 3000 sonrası karından gözüküyor, kalp atışlarınıda duymak istiyor demekki doktorun ilk utrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…