Her Dr farklı bize kesinlikle yıkama yok dendi. Bence de yıkama yapmalı idik 14gun sonra bebiş banyo ve suyu hiç sevmedi sürekli ağladı yeni yeni 3=aylık oluyor banyo da ağlamayı ufaktan bırakıyoruzBen de yıkamadık deyince ilk kez duyuyorum böyle bir doktor önerisi, biz eve geldikten 2 3 gün sonra banyo yaptırdık oğluma sadece göbeğine suyu daha dikkatli değdirdik ovalamadık göbeğini hemen kenarlarını ovaladık sadece ve oğlumun göbeği bir hafta içerisinde düştü. Bizim doktorumuz istediğiniz zaman yıkayabilirsiniz demişti hatta yazın ortasında doğduğu için sık sık yıkayın demişti
Hay Allah ya.. Doktorlar insanları doğru düzgün yönlendirmeli. Ben çocuğum olduktan sonra eskiler dediğimiz anneannelerimizin birçok batıl görünen sözlerinde aslında birçok bilimsel dayanaklı gerçekler olduğunu öğrendim. Hepsi değil tabi ki ama bazen büyükleri dinlemek gerek gerçektenHer Dr farklı bize kesinlikle yıkama yok dendi. Bence de yıkama yapmalı idik 14gun sonra bebiş banyo ve suyu hiç sevmedi sürekli ağladı yeni yeni 3=aylık oluyor banyo da ağlamayı ufaktan bırakıyoruz
Bizim burda yeterince doymazsa dusmez derlerÇok teşekkür ederim cevap için bayrama denk geldi gidemedik kontrolümüze çok çaresizim şuan
Saatte bir de emiyor kendi isteğiyle anlamadım gittiBizim burda yeterince doymazsa dusmez derler
Bizim yakılacak gibi değilmiş cerraha yönlendirdi doktorYok yakmıyor demişti dr bizimkinin aynısı göbek granülomu diye geçiyorfu galiba büyük ihtimal yakılır sizin de kolay zaten gümüş nitrat bambu gibi çubuğu sürtüyor sadece
Cok gecmis olsunBizim yakılacak gibi değilmiş cerraha yönlendirdi doktor
Belki alınması gerekir o küçük parçanın sıkmayın canınızı çok büyük bir işlem değildir geçmiş olsunBizim yakılacak gibi değilmiş cerraha yönlendirdi doktor
İnşallah değildir küçük bişeydir cok sağolBelki alınması gerekir o küçük parçanın sıkmayın canınızı çok büyük bir işlem değildir geçmiş olsun
Merhaba epey zaman geçmiş ama benim oğlumda 15 günlük oldu hala göbek bağı düşmedi. Sorun olacak diye korkuyorum. Siz nasıl yaptınız cerraha gittiniz mi bir sorun oldu mu?İnşallah değildir küçük bişeydir cok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?