- 2 Mart 2023
- 269
- -15
- 18
- 24
- Konu Sahibi nur kaynak
Kızlar 11 haftalık cinsiyetı goremedı doktor zaten erkendi ama ıkı hafta sonra tekrar kontrolüm var 13 haftalık oluyo busefrr görürmü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görebilir de görmeyebilir de, ama ihtimalle de olsa söyler bence . Ben 12+5 de öğrenmiştim ama kesin değil 16.hafta netleşir demişti bir şey değişmedi 16.hafta da aynıydıKızlar 11 haftalık cinsiyetı goremedı doktor zaten erkendi ama ıkı hafta sonra tekrar kontrolüm var 13 haftalık oluyo busefrr görürmü![]()
11 hafta gıttıgımde göremedim dedı ıkı kez falanda ıyıce baktı ıkı hafta sonra gel bende ıkılı tarama testını yapalım dedı hanı dedim ihtimal olarak ınsallah söylerGörebilir de görmeyebilir de, ama ihtimalle de olsa söyler bence . Ben 12+5 de öğrenmiştim ama kesin değil 16.hafta netleşir demişti bir şey değişmedi 16.hafta da aynıydı![]()
İkili tarama testinde çıkıyor du heralde ben yaptırmamıştım pek bilmiyorum11 hafta gıttıgımde göremedim dedı ıkı kez falanda ıyıce baktı ıkı hafta sonra gel bende ıkılı tarama testını yapalım dedı hanı dedim ihtimal olarak ınsallah söyler
Cinsiyet bellı oluyomu tarama testınde sen neden yaptırmadım tarama testı onemlı dıye bılıyorumİkili tarama testinde çıkıyor du heralde ben yaptırmamıştım pek bilmiyorum
İkiz canım benimkiler , doktorum ikizlerde sonuç karışabiliyor dedi ben hiç bir zeka testini yaptırmadım imza attımCinsiyet bellı oluyomu tarama testınde sen neden yaptırmadım tarama testı onemlı dıye bılıyorum
Ya bn cok korkuyorum benım tek ama yüksek çıkarsa dıyeİkiz canım benimkiler , doktorum ikizlerde sonuç karışabiliyor dedi ben hiç bir zeka testini yaptırmadım imza attım
benim 19 haftalık biri kız biri erkek dedi henüz belli dğeil benim ki,13 haftalık erken ve canımKızlar 11 haftalık cinsiyetı goremedı doktor zaten erkendi ama ıkı hafta sonra tekrar kontrolüm var 13 haftalık oluyo busefrr görürmüben
Bir sıkıntı çıkmaz inşallah kalbînizi ferah tutunYa bn cok korkuyorum benım tek ama yüksek çıkarsa dıye
İnşallah cok teşekkür ederimBir sıkıntı çıkmaz inşallah kalbînizi ferah tutun![]()
Benım ıkılı tarama testınde de görürsem soylerım dedıbenim 19 haftalık biri kız biri erkek dedi henüz belli dğeil benim ki,13 haftalık erken ve canım
benim doktorum gördü ama emin olmadan bir sey diyemem dedi:) bebek tam açmıyor bacaklarınıBenım ıkılı tarama testınde de görürsem soylerım dedınim
Yoo benım doktorumda gördü ama bıze goremedım dedı emın olmak ıcın sanırım ıkı haftq sonra gel dedı bnabei
benim doktorum gördü ama emin olmadan bir sey diyemem dedi:) bebek tam açmıyor bacaklarını
emin olmak istiyorlar canım yarın geliipte yanlış çıktı demeyelim diye:) bende 18 'de renkli ultrasyonum var onu bekliyorum devlete gitmiştim kıza benziyor dedi,dün gitti özele erkeğe benziyor dedi:)Yoo benım doktorumda gördü ama bıze goremedım dedı emın olmak ıcın sanırım ıkı haftq sonra gel dedı bna
Ben ozele gıdıyorul canım 13 haftalık olcak gıttıgımde gorur heralde yaemin olmak istiyorlar canım yarın geliipte yanlış çıktı demeyelim diye:) bende 18 'de renkli ultrasyonum var onu bekliyorum devlete gitmiştim kıza benziyor dedi,dün gitti özele erkeğe benziyor dedi:)
bende özele gidiyorum da hayatım benim ki hala bacaklarını tam olarak açmadıgı için kesin demiyolar tahmin yürütüyorlar sadece,sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilBen ozele gıdıyorul canım 13 haftalık olcak gıttıgımde gorur heralde ya
Ben profe gitmistim ailemin yanina tatile gidince 12 haftalikti kiz dedi oyle oldu degismedi hatta dedi uzun bir kiz olacak ve yaramaz gercekten oyle oldu suan kizim 38 aylik 3u bitrdi cok yaramaz yasitlarina gore boyu 5 7 cm fark var ayrica yerinde durmuyor iki kolunuda kirdiKızlar 11 haftalık cinsiyetı goremedı doktor zaten erkendi ama ıkı hafta sonra tekrar kontrolüm var 13 haftalık oluyo busefrr görürmü![]()
Tabıkıde allah hayırlı evlat versınbende özele gidiyorum da hayatım benim ki hala bacaklarını tam olarak açmadıgı için kesin demiyolar tahmin yürütüyorlar sadece,sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil