13 hafta cinsiyet

Ben profe gitmistim ailemin yanina tatile gidince 12 haftalikti kiz dedi oyle oldu degismedi hatta dedi uzun bir kiz olacak ve yaramaz gercekten oyle oldu suan kizim 38 aylik 3u bitrdi cok yaramaz yasitlarina gore boyu 5 7 cm fark var ayrica yerinde durmuyor iki kolunuda kirdi 🤦🏻‍♀️🫥
Ayy cok gecmıs olsun dıkkat edın benım 11 haftalıkken görmedim dedı ama bnce gördü bize soylemedı emın olup soylıycek sanırım 2hafta sonra gel dedı tarama ıcın 13 haftalık olmus olcakozmn gorur bı ıhtımal verır heralde

Bazi bebekler utangac gostermiyo uzun bi sure benmki 10 haftalik gostermisti her gittimde gosteriyodu acikca kiz utangac olur derler ama benmki degil 😁
Ay abla benımkını doktor göremedim dedı 2 hafta sonra tarama testı var 13 haftalık olmus olcak busefer bı tahmın yurutsun bı zahmet yA😂

Bellı olurmu abla sence bırsey söyler heralde dımı
Simdi doktordan doktora bagli ben ozel hastanede bi doktora cok memnuniyet onerisinden gittim hic begenmedim soylememisti bakmamisti bile dogru duzgun sonra baska hastaneye gittim oyle guzel baktiki cinsiyetini gosterdi bacak arasini vs doktorun iyiyse bebkde gosterirse ogrenirsin😊

Back
X