Canım rahim ağzı uzunluğuna bakıldı mı acaba? Bir de enfeksiyon bakılması lazım o da yaparKimse yokmuya bısey yazcakk
Canım travazol bende de hiç işe yaramadı aksine daha çok kaşıntı yaptı. 16. Haftamda doktor bi fitil verdi 3 gün arayla 2 hafta kullandım toplamda 4 fitil o çok iyi gelmişti.Rahim ağzı uzunluğum gayet iyi çıktı enfeksıyon bakılmadı daha oncesi bakılmıstı ıdrar ve kulturde bıse cıkmamıstı kanda cok az cıkmıstı yek kullanmlık toz ıcmıstım ama suan akıntımda bıtmıyor kaşıntıda doktoruma soledıgımde normal bunlar hep olacak anatomik olarak degısıyor hersey ve salgılar bole seler yapar femıstı travazol kullanıyorum oda ıse yaramıyor agrılar ıcınde buyume agrısı buyume agrısı denılıyor baskada bısey yokk
Solerım bunu kesın kontrolumdeCanım travazol bende de hiç işe yaramadı aksine daha çok kaşıntı yaptı. 16. Haftamda doktor bi fitil verdi 3 gün arayla 2 hafta kullandım toplamda 4 fitil o çok iyi gelmişti.
Ister ıstemez evham yapıorum ıste ınsallah zamanla alısırım bu durumakarın yavaş yavaş her geçen gün genişlediği için ağrı yapıyor olabilir doktorunuz her şey normal diyorsa rahat edin. stres yaparsanız kendinize zarar verirsiniz
Bende progestan ıcıyorum dayanabıldgmde ıcmıyorum tabıkı ama yani anlarsınız benı karnım kasıklarm geçse belım belım geçse bacaklr Allahvyardımcmz olsun senınn neguzel zaten az kalmıss canım baya gitmişin masallahh dogum ne zaman dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?