• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.haftada cinsiyet belli olurmu

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-140
Puanlar
98
Merhaba 13. Haftada doktora gıtcem bebeğin cinsiyeti belli olurmu:)

11. Haftada erkek demisti dr dogru cikmisti

3.haftada doktor yüzde doksan kız demişti. 17.haftadayız kızım olacak💕
Peki belirtileriniz nasıldı. Ne güzel Bazı doktorlar hemen anlıyor. Allah sağlıklı kucağınıza aldırsın.

Ben önümüzdeki hafta gidicem, o zaman 13 haftada oluyorum. İnşallah belli olur
Erkekse daha erken belli oluyor ama 15-16dan öncekilerde bile yanılma oluyor o yüzden ben 19da bi daha bi daha sordum😊
Bi arkadaşim 20ye kadar erkek biliyordu kizmiş.

Peki belirtileriniz nasıldı. Ne güzel Bazı doktorlar hemen anlıyor. Allah sağlıklı kucağınıza aldırsın.
Mide bulantısı çok vardı. Ekşi tuzlu şeyler favorimdi hala öyle. Ayrıca biz fetal dna yaptırdık cinsiyet orada yüzde yüz belli oluyor. Doktor da o yüzden cok kesin konuştu💖🤗

Yani özel hastanede genelde doğru çıkıyor ama devlet hastanesi 18. Haftada falan söylüyor benimki özelde 12. Haftada kız dedi kız oldu

Eklentiler

• IMG-20251119-WA0000.webp
    IMG-20251119-WA0000.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
genelde erkek bebekler kendini gösterir erkenden diyorlar ama hepsi doğru çıkar mı bilemicem :) Benim doktorum 13 haftalıkken erkek demişti inanmadım chatgbt ye ultrasonu attım oda erkek dedi sonra başka bir doktora daha gittim oda erkek dedi şuan 16. haftamdayım garanti yani :)

genelde erkek bebekler kendini gösterir erkenden diyorlar ama hepsi doğru çıkar mı bilemicem :) Benim doktorum 13 haftalıkken erkek demişti inanmadım chatgbt ye ultrasonu attım oda erkek dedi sonra başka bir doktora daha gittim oda erkek dedi şuan 16. haftamdayım garanti yani :)
Chatgbtye attım bulanık buldu. Doktor bana erkek dedi ama:)) bende erken gösteriyor diye duymuştum. Buraya da attım bakarmısınız

Back
X