Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önümüzdeki hafta gidicem, o zaman 13 haftada oluyorum. İnşallah belli olur11. Haftada erkek demisti dr dogru cikmisti
Peki tahmin doğru çıktı mı12de tahmini vardı 15te öğrendim
Merhaba 13. Haftada doktora gıtcem bebeğin cinsiyeti belli olurmu:)
Peki belirtileriniz nasıldı. Ne güzel Bazı doktorlar hemen anlıyor. Allah sağlıklı kucağınıza aldırsın.3.haftada doktor yüzde doksan kız demişti. 17.haftadayız kızım olacak![]()
Evet kızPeki tahmin doğru çıktı mı
Erkekse daha erken belli oluyor ama 15-16dan öncekilerde bile yanılma oluyor o yüzden ben 19da bi daha bi daha sordumBen önümüzdeki hafta gidicem, o zaman 13 haftada oluyorum. İnşallah belli olur
Mide bulantısı çok vardı. Ekşi tuzlu şeyler favorimdi hala öyle. Ayrıca biz fetal dna yaptırdık cinsiyet orada yüzde yüz belli oluyor. Doktor da o yüzden cok kesin konuştuPeki belirtileriniz nasıldı. Ne güzel Bazı doktorlar hemen anlıyor. Allah sağlıklı kucağınıza aldırsın.
Yani özel hastanede genelde doğru çıkıyor ama devlet hastanesi 18. Haftada falan söylüyor benimki özelde 12. Haftada kız dedi kız olduMerhaba 13. Haftada doktora gıtcem bebeğin cinsiyeti belli olurmu:)
cinsiyet tahmini alabilirmiyimMerhaba 13. Haftada doktora gıtcem bebeğin cinsiyeti belli olurmu:)
genelde erkek bebekler kendini gösterir erkenden diyorlar ama hepsi doğru çıkar mı bilemicem :) Benim doktorum 13 haftalıkken erkek demişti inanmadım chatgbt ye ultrasonu attım oda erkek dedi sonra başka bir doktora daha gittim oda erkek dedi şuan 16. haftamdayım garanti yani :)Merhaba 13. Haftada doktora gıtcem bebeğin cinsiyeti belli olurmu:)
Chatgbtye attım bulanık buldu. Doktor bana erkek dedi ama:)) bende erken gösteriyor diye duymuştum. Buraya da attım bakarmısınızgenelde erkek bebekler kendini gösterir erkenden diyorlar ama hepsi doğru çıkar mı bilemicem :) Benim doktorum 13 haftalıkken erkek demişti inanmadım chatgbt ye ultrasonu attım oda erkek dedi sonra başka bir doktora daha gittim oda erkek dedi şuan 16. haftamdayım garanti yani :)
Erkek bencecinsiyet tahmini alabilirmiyim
İlk çocuğumu 10+ 3 te öğrendim şu an 9+3 teyim haftaya gideceğizMerhaba 13. Haftada doktora gıtcem bebeğin cinsiyeti belli olurmu:)
İlk çocuğunuzun cinsiyeti neydi. Bide sonrasında değiştimiİlk çocuğumu 10+ 3 te öğrendim şu an 9+3 teyim haftaya gideceğiz