- 12 Şubat 2025
- 76
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi memolimseyma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yorum yapar mısınızPozisyonla alakalı olabilir ama nub u erkek gibi duruyor senin![]()
Erkek gibi duruyorBana da yorum yapar mısınız
Dimi bana da öyle geldiErkek gibi duruyor![]()
Yani çevremde kime baktıysam doğru çıktı. Tabi yine %100 kesin değildir. Her ihtimal varDimi bana da öyle gelditersi çıkma ihtimali var mı acaba kesin mi bu Nub ki
Evet ama sanki benimkinin açısı biraz net değil gibi çok dikkatli bakınca sanki aşağı gibi de görüyorumYani çevremde kime baktıysam doğru çıktı. Tabi yine %100 kesin değildir. Her ihtimal var![]()
Bana da bir tahminde bulunabilirmisiniz acaba? Çoğu kişide tutuyor bu teoriArkadaşın tahminde bulundum tabiyani kesin bir şey bilmiyorum. Nub teorisi diye bir şey var. Seninde kız gibi.
Kendi arkadaşımın bu teori tuttu. Allah gönlünüze göre versin![]()
Erkek gibiBana da bir tahminde bulunabilirmisiniz acaba? Çoğu kişide tutuyor bu teori
Teşekkür ederim. Erkek diyorlar bakalım hayırlısı)Erkek gibi![]()
Benimkinde bakarmısınız?Kız gibi![]()
Senin USG resminde nub u tam belli değil. 11. Haftadan sonra net oluyor. Ama tahmin etmek gerekirse kız gibi.Benimkinde bakarmısınız?10+1 günlük
Bende kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı ileSenin USG resminde nub u tam belli değil. 11. Haftadan sonra net oluyor. Ama tahmin etmek gerekirse kız gibi.