Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 35 haftalık gebeyim benim kusmalarim o kadar asiriydi ki 5 kilo felan vermiştim ilk 3 ayda ne yaparsam yapim geçmiyordu hele sabah bulantıları çok kötüydü prilam kullanıyordum 19 20 haftalarda geçti ondan önce geçmedi malesef cinsiyetide kesin olarak 19 20 de öğrenirsiniz bende sizin gibi heyecanlıydım cinsiyette ama 13 haftalıkken doktor tahmin etti cinsiyetin doğru çıktı sizde sorabilirsiniz doktorunuz kusmaya gelince gerçekten hiç geçmeyecek sandım ama geçti çok şükür sadece doğuma az kaldığı halde sabahları sarı su kusmam var haftada 1 kez felan çok nadir aklınıza başka sorular takılırsa sorabilirsiniz yardimci olduysam mutlu olurumMerhaba kızlar ben 13 haftalık gebeyimm bu hafta bulantım ın had safhada olduğu haftaydı ne zaman bitecek bulantılar ve biran önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum
14 haftada bitiyoMerhaba kızlar ben 13 haftalık gebeyimm bu hafta bulantım ın had safhada olduğu haftaydı ne zaman bitecek bulantılar ve biran önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Öncelikle sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza inşallahBen 35 haftalık gebeyim benim kusmalarim o kadar asiriydi ki 5 kilo felan vermiştim ilk 3 ayda ne yaparsam yapim geçmiyordu hele sabah bulantıları çok kötüydü prilam kullanıyordum 19 20 haftalarda geçti ondan önce geçmedi malesef cinsiyetide kesin olarak 19 20 de öğrenirsiniz bende sizin gibi heyecanlıydım cinsiyette ama 13 haftalıkken doktor tahmin etti cinsiyetin doğru çıktı sizde sorabilirsiniz doktorunuz kusmaya gelince gerçekten hiç geçmeyecek sandım ama geçti çok şükür sadece doğuma az kaldığı halde sabahları sarı su kusmam var haftada 1 kez felan çok nadir aklınıza başka sorular takılırsa sorabilirsiniz yardimci olduysam mutlu olurumve insaAllah çocuğunuzu kucağınıza sağlıklı li bir şekilde alırsınız
Ayy inşallah ya öyleyse az kaldı14 haftada bitiyo
Ayy inşallah ya14 haftada bitiyo
Banada 12 haftada geçer demişlerdi geçmiyor ama emin ol yaşamış biri olarak 20 de çok rahat olacaksın miden açılacak benimde ilk çocuğum bende senin gibi heyecanliydim farketmez diyordum ama çok merak ediyordum seni çok iyi anlıyorumÖncelikle sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza inşallahbende prilam kullanıyorum 12 haftalık Ken geçiyor dediler ama hala devam ediyor bende de inşallah en kısa zamanda geçer. Cinsiyet konusunda da hiç farketmez benim için sadece sağlıklı olsun bana yeter ama merak ta ediyorum işte
![]()
Rahat edeyim istiyorum artık çünkü çok kötü bis. Peki size birşey daha sorsam. İlerleyen süreçlerde ne bekliyor bizi bulantı dan sonraBanada 12 haftada geçer demişlerdi geçmiyor ama emin ol yaşamış biri olarak 20 de çok rahat olacaksın miden açılacak benimde ilk çocuğum bende senin gibi heyecanliydim farketmez diyordum ama çok merak ediyordum seni çok iyi anlıyorum
Ben üç kere hamiş olmuşumAyy inşallah ya öyleyse az kaldı
Ayy inşallah ya![]()
Bende 7.haftaya girdiğim gün başladı bugüne kadar inşallah benim de 14 haftad biter umarımBen üç kere hamiş olmuşumhepsinde 7 haftadan başladım gece gündüz kusmaya mide bulantisina hepsi 14 haftada bitdi
Biter merak etme sonuna gelmişsinBende 7.haftaya girdiğim gün başladı bugüne kadar inşallah benim de 14 haftad biter umarım![]()
Ayyy ağzınızdan bal damlıyor vallaBiter merak etme sonuna gelmişsinsağ salim gelsin inşallah
Mide bulantısı en zoru mide yanması her zaman olmuyokiAyyy ağzınızdan bal damlıyor vallapeki siz tecrübelisiniz mide bulantısı mı zor yoksa mide yanması mı?
Nasıl rahatladım korkuyordum bu bitecek yanma başlayacak diyeMide bulantısı en zoru mide yanması her zaman olmuyoki
Valla en zorunlu gecdin korkmaNasıl rahatladım korkuyordum bu bitecek yanma başlayacak diyebaşka ne zor peki
İnşallah sesini duysun rabbimValla en zorunlu gecdin korkmamide yanması hiç olmayada bilir
Şuanda benim cücük kucağımda bana bakiyo mide bulantilarim olduğu günler aklıma geldikçe sukr ediyorum. Sende sağ salim.kucagina al inseAllah kuzunuİnşallah sesini duysun rabbimçok sağol ya sorularıma cevap verdin rahatlattı beni
Allah bağışlasın sana evlatlarını. Teşekkür ederim inşallah sağ salim alırım bende kucağımaŞuanda benim cücük kucağımda bana bakiyo mide bulantilarim olduğu günler aklıma geldikçe sukr ediyorum. Sende sağ salim.kucagina al inseAllah kuzunu![]()
Allah bağışlasın sana evlatlarını. Teşekkür ederim inşallah sağ salim alırım bende kucağıma![]()