13 haftalik gebelikte agri

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
kizlar 13 haftalik hamileyim. pazar gunu piknige gitmistik altima minder koymadan ahsap olan oturma yerlerinde oturdum. gece de balkon kapisi acik uyuduk esime ates basmalari yuzunden. pazartesi gunu sol yumurtaliklarim cok agridi. surekli dinlendim ayaklarimi havaya kaldirdim yattim bir de baya halsizlik vardi. bugun de karnimda gezinen agrilar var. persembe gunu doktoruma randevum var ama cok korkuyorum bebegim insallah sagliklidir. google da buyume agrisi falan denmis. anneme sordum, olmamasi lazim agri diyor. siz nasilsiniz anneler? moralim inanilmaz bozuk:(

kizlar 13 haftalik hamileyim. pazar gunu piknige gitmistik altima minder koymadan ahsap olan oturma yerlerinde oturdum. gece de balkon kapisi acik uyuduk esime ates basmalari yuzunden. pazartesi gunu sol yumurtaliklarim cok agridi. surekli dinlendim ayaklarimi havaya kaldirdim yattim bir de baya halsizlik vardi. bugun de karnimda gezinen agrilar var. persembe gunu doktoruma randevum var ama cok korkuyorum bebegim insallah sagliklidir. google da buyume agrisi falan denmis. anneme sordum, olmamasi lazim agri diyor. siz nasilsiniz anneler? moralim inanilmaz bozuk:KK43:
Benim son 2 haftadır ağrı gibi değil de ani kasılmalar şeklinde kısa süreli oluyor. Bazen eğilip kalkarken, bazen aniden doğrulursam falan. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Ancak sizin anlattığınıza göre muhtemelen üşütmüşsünüz. Ayaklarınızı falan sıcak tutun

kizlar 13 haftalik hamileyim. pazar gunu piknige gitmistik altima minder koymadan ahsap olan oturma yerlerinde oturdum. gece de balkon kapisi acik uyuduk esime ates basmalari yuzunden. pazartesi gunu sol yumurtaliklarim cok agridi. surekli dinlendim ayaklarimi havaya kaldirdim yattim bir de baya halsizlik vardi. bugun de karnimda gezinen agrilar var. persembe gunu doktoruma randevum var ama cok korkuyorum bebegim insallah sagliklidir. google da buyume agrisi falan denmis. anneme sordum, olmamasi lazim agri diyor. siz nasilsiniz anneler? moralim inanilmaz bozuk:KK43:
Korkmayın üşümüşsünüz patik felan giyinin üzerinize de kalın birşey alın geçer inşallah ♥️

Benim son 2 haftadır ağrı gibi değil de ani kasılmalar şeklinde kısa süreli oluyor. Bazen eğilip kalkarken, bazen aniden doğrulursam falan. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Ancak sizin anlattığınıza göre muhtemelen üşütmüşsünüz. Ayaklarınızı falan sıcak tutun
insallah, persembe gunu gidecegim insallah her sey normaldir.. tesekkurler yorumunuz icin. insallah saga salim saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz

Karnımda gezinen ağrılar var demişsiniz. Bunların gaz sancısı plma ihtimali çok yüksek gibi geldi bana.

evet surekli şişlik var, biliyorum henuz karnim cikmadi ama o kadar sis ki gazdan 4 aylik hamile gibi gorunuyorum
Başlarda özellikle sabahları bnm de sancım çok oluyordu, tuvalete gittikten sonra geçiyordu 🤭 ilk zamanlar büyük tuvalete çıkmak da problem oluyor ikisi birleşince al sana sancı. Üşütmüşsünüz belli ki eşinize bol bol sırtınızı sıvazlatın ve kabızlık problemi yasiyorsaniz ona gore probiyotige fln baslayabilirsiniz.

Başlarda özellikle sabahları bnm de sancım çok oluyordu, tuvalete gittikten sonra geçiyordu 🤭 ilk zamanlar büyük tuvalete çıkmak da problem oluyor ikisi birleşince al sana sancı. Üşütmüşsünüz belli ki eşinize bol bol sırtınızı sıvazlatın ve kabızlık problemi yasiyorsaniz ona gore probiyotige fln baslayabilirsiniz.
yasamaz miyim hem de nasil:( afedersiniz cok kotu basur olmusum zeytinyagi ile durabiliyorum. her ilaci da kullanamiyorum.

evet surekli şişlik var, biliyorum henuz karnim cikmadi ama o kadar sis ki gazdan 4 aylik hamile gibi gorunuyorum

yasamaz miyim hem de nasil:KK43: afedersiniz cok kotu basur olmusum zeytinyagi ile durabiliyorum. her ilaci da kullanamiyorum.
Merhaba aramızda 2 3 hafta var.Birsey soracaktım size Sizde burun kanaması oluyormu acaba benim dün gün içinde 3 kez kanadı yoğun şekilde😔

M Mucizemges yorumunuzu simdi gordum. yok bende burun kanamasi falan olmuyor. hic yasamadim gebelikte. kan sulandirici kullaniyor musunuz? size yan etki yapmis olabilir mi? gerci ben de kan sulandirici kullaniyorum ama yine de aklima geldi boyle bi ihtimal

Back
X