13. Haftalık gebelikte kanama

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
654
346
103
37
Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin başından beri hep kahverengi lekelenmeler oluyordu. 13. Haftada kırmızıya döndü. Yogunda diyebilirim. Acilden progestan verip gönderdiler. İki gündür devam ediyor. Napmaliyim bilmiyorum. Yaşayan var mı bu durumu. Düşük tehlikesi mıdır?

Canım 1,5 aydır yatıyorum. Kanama alanım vardı benim
2 gece hastanede yattım. 2 kere yoğun kanama yaşadım.
Hatta bir keresinde düşük diye hastaneye gittim Allahıma şükür bebek yukarıdaydı. Hastanede yatırdılar işte
Yani korkma
Kontrollerini eksik etme.
Benim doktorum hep şunu söyledi pedi dolduracak kadar kırmızı taze kan yoksa korkma. Kahverengi akıntı olsun kahverengi korkutmaz bizi.
Korkunu, tedirginliğini çok iyi anlıyorum 🙏🏻
Sakin ol dinlen, yatarak geçir günlerini. Kanama alanı dedi mi doktor?
Ben 3 kere göbekten iğne, 3 kere fitil olarak kullandım. (Benim tüp bebek olduğu için kullanıyordum zaten iğneyi 3 e çıkarttı)
Allah bebeğini ve seni korusun kuzum🙏🏻🧿

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin başından beri hep kahverengi lekelenmeler oluyordu. 13. Haftada kırmızıya döndü. Yogunda diyebilirim. Acilden progestan verip gönderdiler. İki gündür devam ediyor. Napmaliyim bilmiyorum. Yaşayan var mı bu durumu. Düşük tehlikesi mıdır?
Benim de lekelenmem oldu progestan etkili bir ilaç Allah sizi korur inşallah. Devam ediyorsa yine bi doktorunuza danışın bence iğne de yapabilirler

Canım 1,5 aydır yatıyorum. Kanama alanım vardı benim
2 gece hastanede yattım. 2 kere yoğun kanama yaşadım.
Hatta bir keresinde düşük diye hastaneye gittim Allahıma şükür bebek yukarıdaydı. Hastanede yatırdılar işte
Yani korkma
Kontrollerini eksik etme.
Benim doktorum hep şunu söyledi pedi dolduracak kadar kırmızı taze kan yoksa korkma. Kahverengi akıntı olsun kahverengi korkutmaz bizi.
Korkunu, tedirginliğini çok iyi anlıyorum 🙏🏻
Sakin ol dinlen, yatarak geçir günlerini. Kanama alanı dedi mi doktor?
Ben 3 kere göbekten iğne, 3 kere fitil olarak kullandım. (Benim tüp bebek olduğu için kullanıyordum zaten iğneyi 3 e çıkarttı)
Allah bebeğini ve seni korusun kuzum🙏🏻🧿
Acildeki doktor çok anlamadi kanama alanından da bahsetmedi. Açıkçası korkuyorum da bir hafta önce kendi doktorum hicbirsey dememisti.

Sen kendi doktoruna git vakit kaybetmeden. Bazen kalçadan da progestan verebiliyorlar
Ancak seni kendi doktorun rahatlatır☺️

Yarın ilk iş en erken saate doktor randevusu alın, evet düşük tehlikesi ve acil muayene olmanız lazım ultrasonla. Umarım sağlıkla anlatırsınız geçmiş olsun. Tuvalet harici asla hareket etmeyin yatın sadece.

Back
X