13 haftalık hamilelik ağrı

didemaydgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
179
64
28
Kızlar merhaba riskli bi hamilelik geçiriyorum 6. Haftadan beri progestan kullanıyorum Kahverengi kanamam kanama alanlarım vardı hiç kalkmadan yattım en son kontrolde doktor kalmamış kanama alanın dedi ve azaldı 1 haftadır gelmiyordu bugün yine lekelenme yaşadım ve sağ kasıkta batma gibi ağrı girip çıkıyo bir şey olacak diye korkuyorum rahim büyümesine bağlı ağrı olabilir mi

12 haftadan sonraki kanamalar için genellikle plesanta kaynaklı diyorlar korkma inşallah bir şey olmaz ama bir doktora görün

Olabilir canım benimde riskli gebelikti hatta erken doğum yaptım lekelenmelerim oluyordu sol kasıkta doğana kadar ağrı çektim. Doktor lekelenme için kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma demişti. İlişki sonrası da o lekelenmeler olabiliyormuş

12 haftadan sonraki kanamalar için genellikle plesanta kaynaklı diyorlar korkma inşallah bir şey olmaz ama bir doktora görün
Perşembe günü kontrolüm var inşallah bi sıkıntı yok geçen hafta plesanta yukarı yerleşmiş çok iyi demişti doktor inşallah problem yoktur

İlişki yasak 13 haftadır hiç yaşamadım yaşamaktanda korkuyorum zaten kanamayı çoğaltacak diye. Evin içinde biraz iş yapınca ayakta durunca geldi ağrı hala devam ediyor şiddetli değil ama ara ara bıçak batar gibi oluyor inşallah problem yoktur hiç kırmızı gelmedi çünkü hep kahverengi afedersin kahve telvesi gibi geliyor

Riskli gebelikte ilişki önermiyorlar ama kontrollere düzenli gitmeye çalışın benimde o renkte geliyordu hep stres oluyordum. Ağrı kaşıktan oluyordu bazen bacağıma ve kalçama doğru vuruyordu hafta ilerledikçe olmuştu bu dediğim. Çok ayakta durmamaya çalışın ağır hiç bı iş yapmayın ayaklarınızı yüksek bı yere koyarak uzanın dinlenin bide çok sıcak suyla duş almayın vücudu gevsetiyor

Çok teşekkür ederim dediklerinizi yapmaya çalışıyorum ama azaldığını görünce biraz ayaklandım maalesef tekrarladı

Çok teşekkür ederim dediklerinizi yapmaya çalışıyorum ama azaldığını görünce biraz ayaklandım maalesef tekrarladı
Aynı hataya Ben de düştüm kendimi iyi hissettiğim zaman direkmen ayaklanıyordum dışarı pek çıkamadığım için evle ilgileniyordum hareket halinde olursam doğumunda daha iyi geçer gibi düşünüyordu fakat hiç öyle olmadı Tam aksine üstüne üzüntü ve stres yaşadım sonuç olarak erken doğum oldu hatta doğuma gittiğim zaman açılmam olmasına rağmen beni sedyeden kaldırmadılar riskli gördükleri için hiç yürümedim aşırı zorlu bir doğum yaşadım o yüzden çok dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…