Merhaba kızlar. 13 haftalık hamileyim. Bir kaç gündür az az kahverengi akıntım oluyordu.bugün artdı.ağrıda var. Acile gitdim ultrasonda baktılar.vajinal müayinede yapıldı.hematoma yok normal herşey dedi.ilaç yazdılar.kırmızıya dönerse gel kal dediler. İçim rahat değil.korkuyorum
Muayenede bir şey cikmamis, sadece bacaklarınızı uzatıp dinlenin bir iki gün. Kırmızı ve pembe kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok diyor doktorlar.
Muayenede bir şey cikmamis, sadece bacaklarınızı uzatıp dinlenin bir iki gün. Kırmızı ve pembe kanama olmadığı sürece korkulacak bir şey yok diyor doktorlar.
Sancı bende de kronik olmuş artık...kahve leke de en başından beri var niye lekeleniyoruz sancılanıyoruz anlamıyorum doktor da ağrı kesici iç diyor. korkma yat dinlen psikolojini iyi tut geçer inşallah hepimizinki de.
Sancı bende de kronik olmuş artık...kahve leke de en başından beri var niye lekeleniyoruz sancılanıyoruz anlamıyorum doktor da ağrı kesici iç diyor. korkma yat dinlen psikolojini iyi tut geçer inşallah hepimizinki de.
Bende de hamile kaldığımdan 8 haftaya kadar kahverengi lekelenmem hiç geçmedi. O zamanlar küçükte olsa hematomu sebep gösteriyordu doktor. Sonra geçti şimdi bir kaç gündür yine başladı.bu sefer hematom falanda yok dedi. Sancım o zaman yoktu bu kadar.
zaten hamile kaldığımdan bu yana yatakta geçiriyorum. Ne bileyim Allah yardımcımız olsun