13 haftalık hamılelıkte agrı normalmı korkuyorum dusuk rıskımde oldugu ıcın

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
1 hafta once kanamayla acıle gıtmıstım ılac kullanıyorum kanama durdu ama sol tarafımda batma ve agrı var sag agrımıyor sadece sol. Ozele gıdecek durumum yok devlet hastanesıde agrım var baktırmak ıstıyorum desem bakarmı bılmıyorum. Sızce bı sorun varmıdır yoksa normal mı ?

Gobegımın hemen sol tarafında da agrı var
Normalde bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği için bu dönemlerde ağrı, sızlama normal ama düşük tehlikeniz varsa doktora gitmenizde fayda var. En azından içiniz rahat eder. Devlet hastanesinde de bakarlar büyük ihtimalle. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım inan bakmıyorlar 1 ayda bır gel dıyorlar kontrole acılde kanama olmadıgı ıcın bakmaz. Insallah bır sıkıntı yoktur

Malesef bakmazlar kadın doğum doktoruna gidin derler düşük yapiyor olsanız sanciya dayanamazsiniz.insallah birseyiniz yoktur

Malesef bakmazlar kadın doğum doktoruna gidin derler düşük yapiyor olsanız sanciya dayanamazsiniz.insallah birseyiniz yoktur
Polıkılınıkte 1 ayda bır gel dıyor bakmıyorlar ınsanıj parası olsa ıstersen hergun gıt ama ıste olmayınca malesef

Canım inan bakmıyorlar 1 ayda bır gel dıyorlar kontrole acılde kanama olmadıgı ıcın bakmaz. Insallah bır sıkıntı yoktur
Hiç üzülmeyin inşallah sıkıntı yoktur benim iki hamileliğimde 17.haftaya kadar ağrı sızı kanama oldu.9 ay boyunca da ağrılar kasılmalar oluyor herkesin hamileliği farklı kimseyle kıyaslamayın siz sadece çok dikkat edin dağlıkla huzurla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…