Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bence13 haftalık hamileyim ultrason fotoğrafına göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar?
Karın şeklim sivri, belirtilerim daha çok erkeğe benziyor.
Normalde kese değişik şekillerdeyse Bebek erkek diyolar. Tabi en doğru görüşü doktorunuz söyler. Sağlıkla gelsinBana da tahmin de bulunabilir misiniz 13+1 karından ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 3625695
Kız gibi13 haftalık hamileyim ultrason fotoğrafına göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar?
Karın şeklim sivri, belirtilerim daha çok erkeğe benziyor.
Erkek benceBana da tahmin de bulunabilir misiniz 13+1 karından ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 3625695
Bende sizinle ayniyim 13+2 cuma günü gideceğim bakalım ne diyecekBana da tahmin de bulunabilir misiniz 13+1 karından ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 3625695
Hiç tahminde bulundu mu acaba size öncesindeBende sizinle ayniyim 13+2 cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek
Hayır devlet hastaneleri pek birşey demiyor cuma günü inşallah birşey söylerHiç tahminde bulundu mu acaba size öncesinde
Anladım hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olsunHayır devlet hastaneleri pek birşey demiyor cuma günü inşallah birşey söyler
İnşallah ogrenince yazarim sizin ne zaman kontrolAnladım hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olsun![]()
Bize 16.haftada gelin dedi daha ayın 15.de gideceğizİnşallah ogrenince yazarim sizin ne zaman kontrol
Bariz erkek görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallahBana da tahmin de bulunabilir misiniz 13+1 karından ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 3625695
İyi günler. Yorum yapa bilirmisiniz acaba? 16hafta bacak arasıBariz erkek görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Yaa öyle miBariz erkek görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Kız görüyor gibiyim,sağlıcakla gelsinİyi günler. Yorum yapa bilirmisiniz acaba? 16hafta bacak arası
Kız gördüm gibi sizde de, sağlıcakla gelsinArkadaşlar 12+5 ultrason fotoğraf ı kız mı erkek mı sızce
Allah razı olsun cnm benim bunu erkek bekliyordum kısmetKız gördüm gibi sizde de, sağlıcakla gelsin![]()