Kız dedi doktor dimi, doğru anladımDoktor çok emindi aslında kesin dedi ama ben emin olamayınca öyle dedi bakalım sağlıklı olsun da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dedi doktor dimi, doğru anladımDoktor çok emindi aslında kesin dedi ama ben emin olamayınca öyle dedi bakalım sağlıklı olsun da![]()
Hayır erkek dedii , sonra detaylı ultrasondan sonra tam netleşir dedi tam görünür orda zaten dediKız dedi doktor dimi, doğru anladım
Merhaba yeni görüntüler var sizce ne olabilir doktorum bir tahminde bulundu ama sizin fikrinizi merak ediyorumBakın işte burada 3 çizgiAma henüz yeni yeni oluştuğu için yanılma payı olabiliyor tabiki
Gönlünüzdeki nasip olur inşallah, sağlıcakla
Kız görüyorum gibi, sağlıcakla gelsinBu arkadaşımın 13+3 net değil demişler sizce erkek mi kız mı
Dojtorunuz ölçüm çizgisini hep cinsiyet kısmına denk getiriyor, yine aynı olmuşMerhaba yeni görüntüler var sizce ne olabilir doktorum bir tahminde bulundu ama sizin fikrinizi merak ediyorum
Zar zor gördüm gibi ve kız diyorum benMerhaba yeni görüntüler var sizce ne olabilir doktorum bir tahminde bulundu ama sizin fikrinizi merak ediyorum
Doktor da kıza benziyor dediZar zor gördüm gibi ve kız diyorum ben![]()
Bilmiyorum ki canım doktor da kız dedi yine kesin olarak söylemedi kıza benziyor dediDojtorunuz ölçüm çizgisini hep cinsiyet kısmına denk getiriyor, yine aynı olmuş♀