- 15 Ağustos 2023
- 339
- 99
- 18
- 30
- Konu Sahibi supermommy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurremin daha çok sehzade doğurcam sesi de yankilanabilirHahaha Nurgül yeşilçayın sesi kulağımda yankılandı: Olmayacak senin kızın olmayacak kabul et bunu![]()
Hahahah sesli güldümHurremin daha çok sehzade doğurcam sesi de yankilanabilirdoktor ne birsey demiyor mu hala.
Bana erkeğe benziyor dedi ama şu en üstteki görüntü tamam erkek diyorum. Ortadaki görüntğ yok ya kız diyorum kafam çok karıştıAh bana da kiz gibi gördüm demisti dr ama ayrıntılıda erkek çıktı.
Bana erkek gibi geldiBana erkeğe benziyor dedi ama şu en üstteki görüntü tamam erkek diyorum. Ortadaki görüntğ yok ya kız diyorum kafam çok karıştı
O kordon değilse eğer erkek gibi hahahaBana erkek gibi geldi![]()
Kordon gibi gorunmuyor o çıkıntıO kordon değilse eğer erkek gibi hahaha
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti ne acaba kesinlesti mi bende aynı ikilemi yaşıyorum benimde bu şekilde bacak arasi lütfen bi bakar mısınızKızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız bana bir kız gibi bir erkek gibi geliyor anlayamadım
Eki Görüntüle 3341128
Erkeğe benziyorMerhaba bebeğinizin cinsiyeti ne acaba kesinlesti mi bende aynı ikilemi yaşıyorum benimde bu şekilde bacak arasi lütfen bi bakar mısınız Eki Görüntüle 3353192 Eki Görüntüle 3353193
Ya inşallah ikinci fotoda 3 çizgi gibi duruyor çıkıntı da gözükmüyor o yüzden aklım çok karışıyor doktor erkek dedi ama ben hala ikilemddyim inşallah yanılmıyordur doktorErkeğe benziyor![]()
Allah gönlünüze göre versinYa inşallah ikinci fotoda 3 çizgi gibi duruyor çıkıntı da gözükmüyor o yüzden aklım çok karışıyor doktor erkek dedi ama ben hala ikilemddyim inşallah yanılmıyordur doktor
Merhaba pazartesi kesinleşecek ama bundan sonra tekrar gittim ve erkeğe değil kıza benziyor dediler . 14 . Haftamda kıza benziyor dediler pazartesi 16 hafta ve net olacakMerhaba bebeğinizin cinsiyeti ne acaba kesinlesti mi bende aynı ikilemi yaşıyorum benimde bu şekilde bacak arasi lütfen bi bakar mısınız Eki Görüntüle 3353192 Eki Görüntüle 3353193
Bana 13. Haftada kesin erkek dedi bu görüntülere ama birinde 3 çizgi var o yuzden kiz midir acaba diye dusunuyorum sizinde ilk fotonuzda evet çıkıntı var ama 3 çizgi gayet net belli oluyorMerhaba pazartesi kesinleşecek ama bundan sonra tekrar gittim ve erkeğe değil kıza benziyor dediler . 14 . Haftamda kıza benziyor dediler pazartesi 16 hafta ve net olacak
Bana hiç kesin demediler o yüzden hep bi acaba oldu. Çünkü oğlumda 11 de benziyor dediler 12 de kesin dediler aynı doktor yani. Şimdi 16 yı bekledim kesin sonuç 16 diyorlar yaBana 13. Haftada kesin erkek dedi bu görüntülere ama birinde 3 çizgi var o yuzden kiz midir acaba diye dusunuyorum sizinde ilk fotonuzda evet çıkıntı var ama 3 çizgi gayet net belli oluyor
Hadi bakalım bir oğlunuz varsa inşallah Buda kızdır diyelim o zamanBana hiç kesin demediler o yüzden hep bi acaba oldu. Çünkü oğlumda 11 de benziyor dediler 12 de kesin dediler aynı doktor yani. Şimdi 16 yı bekledim kesin sonuç 16 diyorlar ya
İnşallah inşallahHadi bakalım bir oğlunuz varsa inşallah Buda kızdır diyelim o zamanbanada 11+6 da kız gibi dedi 13 de erkek dedi şimdi aklım karışık bakalım benimde pztesi belli olacak inşallah