13 hft. Bacak arası cinsiyet tahmini

supermommy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
339
99
18
30
Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız bana bir kız gibi bir erkek gibi geliyor anlayamadım😂
IMG_7222.webp

Eklentiler

• IMG_7221.webp
    IMG_7221.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_7220.webp
    IMG_7220.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 200
Hahaha Nurgül yeşilçayın sesi kulağımda yankılandı: Olmayacak senin kızın olmayacak kabul et bunu😂😂😂

Hurremin daha çok sehzade doğurcam sesi de yankilanabilir 🤣🤣🤣 doktor ne birsey demiyor mu hala.
Hahahah sesli güldüm 😂 biliyorum bu da erkek olacak sonraki de sonra ki de hepsi erkek olacak diyordu ya bide 😂 erkeğe benziyor ama herkese haber verip ilan etme benziyor diyorum kesin değil dedi

Kızlar anlayan varmı hoca nile kararsız kaldı sölemedi 12 haftalıgım

Eklentiler

• IMG_4454.webp
    IMG_4454.webp
    52 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_4455.webp
    IMG_4455.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_4456.webp
    IMG_4456.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba pazartesi kesinleşecek ama bundan sonra tekrar gittim ve erkeğe değil kıza benziyor dediler . 14 . Haftamda kıza benziyor dediler pazartesi 16 hafta ve net olacak
Bana 13. Haftada kesin erkek dedi bu görüntülere ama birinde 3 çizgi var o yuzden kiz midir acaba diye dusunuyorum sizinde ilk fotonuzda evet çıkıntı var ama 3 çizgi gayet net belli oluyor

Bana 13. Haftada kesin erkek dedi bu görüntülere ama birinde 3 çizgi var o yuzden kiz midir acaba diye dusunuyorum sizinde ilk fotonuzda evet çıkıntı var ama 3 çizgi gayet net belli oluyor
Bana hiç kesin demediler o yüzden hep bi acaba oldu. Çünkü oğlumda 11 de benziyor dediler 12 de kesin dediler aynı doktor yani. Şimdi 16 yı bekledim kesin sonuç 16 diyorlar ya

Bana hiç kesin demediler o yüzden hep bi acaba oldu. Çünkü oğlumda 11 de benziyor dediler 12 de kesin dediler aynı doktor yani. Şimdi 16 yı bekledim kesin sonuç 16 diyorlar ya
Hadi bakalım bir oğlunuz varsa inşallah Buda kızdır diyelim o zaman 🤗 banada 11+6 da kız gibi dedi 13 de erkek dedi şimdi aklım karışık bakalım benimde pztesi belli olacak inşallah

Back
X