- 9 Ağustos 2016
- 89
- 81
- 88
Yarın benim dogum günüm... Mutlu mesut yeni yaşıma girmeyi hayal ediyordum.Gunubirlik turlardan birini satın aldım masukiye, agva, sapanca taraflarına gidip bi kafami bosaltayim dedim hoppppp hava bozdu, hayaller çöp... Şaşırttı mı peki diye sorarsanız hayır şaşırtmadı. Benim hayatım hep boyle gecti çünkü. Neye heves etsem bi sekilde olmadı. Sevmedigim bi isim var. Iki yildir aşksizim ve yapayalniz hissediyorum kendimi. Butun arkadaslarim evlendi ve coluk cocuga karisti. Herkes bir sekilde yolunu buldu ve mutlu ben yerimde saymakla mesgulum. Yarın 28 oluyorum geriye dönüp baktıgımda sanki hic bisey yapmamis ve bosa yasamis gibi hissediyorum
Yok yani hayir Eğer sorun ayın 13. de dogmamsa bileyim de sorun bende degil rakamin ugursuzlugu diyip geçeyim benden çıksın olay..
Suan bogazim agriyor hastayim yatak dosek yatiyorum ve deliler gibi agladim ustune daha da aglamak icin eski bi turk filmi actim. Sadistlikte var galiba :/
Neyse ya.. Yeni yasa girsem ne, girmesem ne

Yok yani hayir Eğer sorun ayın 13. de dogmamsa bileyim de sorun bende degil rakamin ugursuzlugu diyip geçeyim benden çıksın olay..
Suan bogazim agriyor hastayim yatak dosek yatiyorum ve deliler gibi agladim ustune daha da aglamak icin eski bi turk filmi actim. Sadistlikte var galiba :/
Neyse ya.. Yeni yasa girsem ne, girmesem ne