- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhahah suan okuduklarim icinde en yerinde olan yorum buRegl olcak olabilir misin acaba? :)
Kendini şanssız ilan ettikçe hayatın daha da olumsuzluklarla dolarak devam edecek!!! Uğursuz olan günler, sayılar, mekanlar değildir. Senin hayatına koyduğun anlamlar uğursuzluğu çağırıyor. Etrafımdaki insanlarda bunu hep gözlemlemişimdir, bir yerde uzun bir kuyruğa girmişsindir. Tam sıra ona gelir sistemde hata olur vs. o zaman kendisini şanssız, uğursuz olarak niteler ki... benzer şeyler benim de başıma geldiği halde olumsuz yaklaşmam, olabilir, başkasına da oluyor ve olmaya devam edecek. Belki inanmayacaksın ama pozitif düşünce yapım her zaman benim işlerimi rastgetirdi, her zaman tam bana sıra gelince işlerim açıldı, aksilikler hala oluyor ama yine pozitif düşünüyorum. Sonuç olarak; hayatımda rast giden şeyler ters gidenlerden çok çok çok daha fazla.. Şükür..Yarın benim dogum günüm... Mutlu mesut yeni yaşıma girmeyi hayal ediyordum.Gunubirlik turlardan birini satın aldım masukiye, agva, sapanca taraflarına gidip bi kafami bosaltayim dedim hoppppp hava bozdu, hayaller çöp... Şaşırttı mı peki diye sorarsanız hayır şaşırtmadı. Benim hayatım hep boyle gecti çünkü. Neye heves etsem bi sekilde olmadı. Sevmedigim bi isim var. Iki yildir aşksizim ve yapayalniz hissediyorum kendimi. Butun arkadaslarim evlendi ve coluk cocuga karisti. Herkes bir sekilde yolunu buldu ve mutlu ben yerimde saymakla mesgulum. Yarın 28 oluyorum geriye dönüp baktıgımda sanki hic bisey yapmamis ve bosa yasamis gibi hissediyorum
Yok yani hayir Eğer sorun ayın 13. de dogmamsa bileyim de sorun bende degil rakamin ugursuzlugu diyip geçeyim benden çıksın olay..
Suan bogazim agriyor hastayim yatak dosek yatiyorum ve deliler gibi agladim ustune daha da aglamak icin eski bi turk filmi actim. Sadistlikte var galiba :/
Neyse ya.. Yeni yasa girsem ne, girmesem ne
Çok teşekkür ederim sağolunDogum günün kutlu olsun mutlu yıllar
:) :) çoktan varmışsındır ama yeni gördüm iyi bir yolculuk geçirmişsindir umarım =) bakmayın konu başlığıma. sevin 13'ü sahiplenin bağrınıza basın onuŞuan 13. Koltukta Antalyaya gidiyorum![]()
13 rakamı hristiyenlar için uğursuz
1.nedeneygamberimizin doğum yılının toplamı 13 olduğundan
2.neden de istanbulun Fethi tarihinin toplamininda 13 olmasi nedeniyle.
onlar bu sayıyı kaybetme sayısı olarak korkuyorlar ugursuzlik değil .
Branşı m olduğu için açıklayayım dedim.
Geldim geldim çok güzel geçiyo:) :) çoktan varmışsındır ama yeni gördüm iyi bir yolculuk geçirmişsindir umarım =) bakmayın konu başlığıma. sevin 13'ü sahiplenin bağrınıza basın onu![]()