13. rakamının uğursuzluğu :s

bence sen öyle inandığın için bu aksilikler oluyor olabilir, belki herşeyin kötü tarafını görüyor olabilirsin, 13 rakamınında uğursuz olduğunu amerikan filmleri kafamıza soktu, ayın 13 de doğmadığı halde hayatı kötü giden insan çok

Olumsuz düşünceleriniz olumsuz olayları çağırıyor. Olumsuzluklar başınıza geldikçe daha da olumsuz düşünüyorsunuz. Böylece kısır döngüye girip bir olumsuzluklar denizinde yüzüyorsunuz.

Benim doğum günümde yağmur yağsa ne kısmetli kadınım bereket yağıyor derim mesela.

Sevgilim ayın 13 unde doğmuş ve gayette şanslı bir çocuktur;-)

3 8 5 13 benm rakamlarım ck severım hıc bı ugursuzlugınu gemedım

Doğum gününüz kutlu olsun:KK37::KK73:

İnanmayıniz böyle şeylere...
Başınıza gelenler herkesin başına gelecek şeyler.

Ne guzel insanlar var burada ve ne kadar anlamli seyler yazmissiniz:) Hepinize cok cok tesekkur ediyorum. Dun ruh halim gercekten cok berbatti ve yukarda yorumlarda oldugu gibi regl gunum yakin :) Onunda etkisi buyuk tabi. 13 rakamin ugursuzluguna hic inanmadim hatta inananlara inat dovmesini yaptirmayi dusunuyorum bilegime. Ama iste dun ben ben degildim. Bazen icinizde tutar tutar aniden birakirsiniz ve patlarsiniz ya hani iste oyle bisey. Suan gayet iyiyim sevdiklerim yanimda guzel keyifli bir dogumgunu geciriyorum :) iyi dilekleriniz icin tesekkurler
Ayrica ayni gun dogduklarimmm Dogum gununuz kutlu olsunnn :* Yagmur gibi bereketli bir yilimiz olsun Inşallah

Yarın benim dogum günüm... Mutlu mesut yeni yaşıma girmeyi hayal ediyordum.Gunubirlik turlardan birini satın aldım masukiye, agva, sapanca taraflarına gidip bi kafami bosaltayim dedim hoppppp hava bozdu, hayaller çöp... Şaşırttı mı peki diye sorarsanız hayır şaşırtmadı. Benim hayatım hep boyle gecti çünkü. Neye heves etsem bi sekilde olmadı. Sevmedigim bi isim var. Iki yildir aşksizim ve yapayalniz hissediyorum kendimi. Butun arkadaslarim evlendi ve coluk cocuga karisti. Herkes bir sekilde yolunu buldu ve mutlu ben yerimde saymakla mesgulum. Yarın 28 oluyorum geriye dönüp baktıgımda sanki hic bisey yapmamis ve bosa yasamis gibi hissediyorum :KK43:
Yok yani hayir Eğer sorun ayın 13. de dogmamsa bileyim de sorun bende degil rakamin ugursuzlugu diyip geçeyim benden çıksın olay..
Suan bogazim agriyor hastayim yatak dosek yatiyorum ve deliler gibi agladim ustune daha da aglamak icin eski bi turk filmi actim. Sadistlikte var galiba :/
Neyse ya.. Yeni yasa girsem ne, girmesem ne
Kendini şanssız ilan ettikçe hayatın daha da olumsuzluklarla dolarak devam edecek!!! Uğursuz olan günler, sayılar, mekanlar değildir. Senin hayatına koyduğun anlamlar uğursuzluğu çağırıyor. Etrafımdaki insanlarda bunu hep gözlemlemişimdir, bir yerde uzun bir kuyruğa girmişsindir. Tam sıra ona gelir sistemde hata olur vs. o zaman kendisini şanssız, uğursuz olarak niteler ki... benzer şeyler benim de başıma geldiği halde olumsuz yaklaşmam, olabilir, başkasına da oluyor ve olmaya devam edecek. Belki inanmayacaksın ama pozitif düşünce yapım her zaman benim işlerimi rastgetirdi, her zaman tam bana sıra gelince işlerim açıldı, aksilikler hala oluyor ama yine pozitif düşünüyorum. Sonuç olarak; hayatımda rast giden şeyler ters gidenlerden çok çok çok daha fazla.. Şükür..

negatif düşünüp bütün negatifligi üstünüze çekiyorsunuz hepsi bu benim başıma gelse bir gün ertelerim olur biter yas tutmaya gerek yok ayrıca bende ayın 13 ünde doğdum ne alaka uğursuzluk yani geriye dönüp baktığında kayda değer bir şey yoksa bu senin seçimlerinle alakalı 13 rakamı ayrıca istanbul fethi ile alakalı bir şey ve Türkleri ilgilendiren bir şey değil bir saçmalıktan ibaret
işini değiştirme şansın var mı ' ? ya da başka şehire taşınıp işini orada yapma?
sevgili mutluluk kaynağı değil mutluluğu başka bir şeyde ara.
benimde yaşıtlarım evli ama bana çok da matah bir şey gelmiyor zamanı gelince olacak yıpratma kendini.

13 rakamı müslümanlarda aksina uğurludur, farklı dinlerde uğursuzdur, farklı ise dininiz bilemem ayrıca ben her zaman enerjiye inanırım, neye inanırsan öyle olur

Öyle saçma sapan uydurmalara inanma insanların uydurması

Bu yazdığım yorum kurallara aykırı mı bilmiyorum öyleyse kusura bakmayın.
Bence 13 gayette uğurlu bir rakamdır.
Çünkü Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV)'in doğum yılının rakamlarının toplamı 13dür.
5+7+1=13

13 rakamı hristiyenlar için uğursuz
1.neden:peygamberimizin doğum yılının toplamı 13 olduğundan
2.neden de istanbulun Fethi tarihinin toplamininda 13 olmasi nedeniyle.
onlar bu sayıyı kaybetme sayısı olarak korkuyorlar ugursuzlik değil .
Branşı m olduğu için açıklayayım dedim.

Bunu ilk kez duyuyorum.
Benim bildiğim Hz.İsa çarmıha gerilmeden önce son yemeğini 12 havariyle yemiş ve sofrada 13 kişi olmuşlardır.

Sizin bildiğiniz belki bizim için uğurlu sayılma sebebi olabilir.

O değil de bazı insanlar çok şanssız oluyorlar hakikaten, yine de evrene pozitif enerji göndermeyi deneyin, bir yerde kırılacak bu döngü de

Back
X