13 Senedir Bekleyen Umut Gerçekleşecek mi?

58_zara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1
0
36
İstanbul
ben 13 senelik evli cocuk hasreti çeknlerden biriyim çok tadavi gördüm aşılamalar tüp bebekler ama olmadı olmadı olmadı 3 senedir hiç bişi yapmıyorum şimdi tekara tedaviye başlıcamm nere gidicemi bilmiyorum açıkcası sgk hakkımda kalmadı kimseyi kötülemek değil niyetim önce rabbim nasip edicek ben elimden geleni yapıyorum ama maddi açıdan fenayımm napıcamı blemiyorumm çıkmazdayımm 32 yaşındayımm bilemiyorum böle benim hikayem ama en büyük desteğimm eşimm sorun bende ama çareside gene bende bu nasıl bişi bilmiyorum genede hayat doluyum yaşamak gzl bide bebeşim olsa daha gzl olucak

merhaba arkadaşım; rabbim ianşallah çabalarının sonucunu
olumlu verecek ben buna inanıyorum yaşın daha gençmiş
20 sene uğraşıpta hamile kalanlar bile var.
hiç bir zaman umudunu kaybetme
Sana umut olurmu bilmem ama bana umut oldu.
geçen gün eczanede 43 yaşında bir bayan 20 sene uğraşmış
2 yıldır herieyi bırakmış adeti gelmeyince menopoza girdim diye
hastaneye gidiyor hamile olduğunu öğreniyor.
Rabbim çaba gösterenlere mutlaka iyi haber veriyor buna inanalım.

eşimin arkadasının karısı 10yıl sonunda kendiliğinden hamile kalmış onca tüp bebek tutmamış,yine baska bir arkadas 13yıl sonra tüp bebekle doğurdu aslında Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor dua edin içten isteyin bi de hayırlıysa tabi...inş.en kısa zamanda isteyen her kadının olsun..

komşumuzun yıllarca çocuğu olmadı. sonrasında tüp bebekle bir erkek evlat sahibi oldu. aradan yine yıllar geçti. kadın 44 yaşına gelmiş.adetleri kesilince menapoza girdiğini düşünmüş, doktora gittiğinde 3,5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş. şimdi bir oğlu daha oldu.allahın vermeye muradı varsa hiç ummadığın anda olur. rabbimden ümit kesilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…