böylelerini taksimin göbeğinde sallandırıcaksın ibret olsun başka yavruların canı yanmasın.
dün bu haberi okuduğumda resmen saçımı başımı yoldum . nedir bu insanlık dışı. demek ki bu kız 12 yaşında falan tecavüze uğradı. 13 yaşında da bebeğini kucağına aldı. şeriat kanunları geliyor aklımada bu olaylar için geçerli olsa keşke diyorum çoğu zaman. bu adamlara bişey olmuyor ya bir kaç yıl hapis yatıyor yada salınıyor. size bir olay anlatayım. bir genç bir erkek çocuğuna (tanıdıklarının çocuğuymuş) tecavüz ederken yakalanıyor ve hapse gidiyor. ne oluyorsa küçük çocuğun ailesi şikayeten vaz geçiyor ve nasıl oluyorsa genç çocuk hapisten çıkıyor. o genç çocuğu gösterdiler bu diye şimdi nerde görsem kendimi zor tutuyorum ve kaçıyorum resmen. böyle hasta ruhlu insanlar içimizde dolaştıkça daha neler duyacaz.
bence tecavüzcüye hapis cezası az gelir.ölene kadar unutamayacağı bir ceza vermek lazım."şeyini"kesmek lazım.ömür boyu acı çeksin.o nasıl bir çocuğun hayatını karartıyorsa,onunda hayatını karartmak lazım.
bence tecavüzcüye hapis cezası az gelir.ölene kadar unutamayacağı bir ceza vermek lazım."şeyini"kesmek lazım.ömür boyu acı çeksin.o nasıl bir çocuğun hayatını karartıyorsa,onunda hayatını karartmak lazım.
:1shok:
ne diim ki ben şimdi bileemedim,
el kadar çocuğun neyinin cezbine tutulmuş ki bu yaratık,
hani ne caazibesi olabilirde böyle şehvet dolu düşüncelere kapılabilir.
açıkca net olarak sapık bi mahluk bu :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?