• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşındaki çocuk anne oldu

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
206
Antalya
haber olduğu için konu açılmış olabilir diye arattım,bulamayınca açtım.Okuyunca gerçek olduğuna inanamayacaksınız

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi çocuk, bebek dünyaya getirdi.

Alınan bilgiye göre, rahatsızlanması üzerine ailesi tarafından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirilen 13 yaşındaki E.S’nin muayenesinde hamile olduğu ve doğum sancılarının başladığı belirlendi.

E.S, doktor kontrolünde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Hastane yetkililerinin ihbarı üzerine Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlattı.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen polis, ilköğretim okulu son sınıf öğrencisi E.S’nin hamileliğinin, ailesi tarafından kısa süre önce fark edildiğini belirledi.

E.S’nin ifadesi doğrultusunda, akrabası olan 49 yaşındaki Ş.D. gözaltına alındı. Ş.D’den ve bebekten, DNA incelemesi için kan örnekleri alındığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

allahımmm yaa bir çocuk!! bunu nasıl kaldırdı kötükedihüso

Hayat o kadar kötü ki nasıl bir şey bu ya o kız daha çocuk ya o aile nasıl bir aileki böyle bir şeyi öğrendiklerinde şikayet etmiyorlar nasıl susuyorlar ya ne vicdansızlık

Ben hic sok olmadim....yüzlerce 14-15 yasinda anne olan kizlar var...hemde ailelerinin onayi ile evlendirilen...burda almanyada bile gecenlerde bunun tartismasi oldu...:delphin:

Okul cagindaki kizlarda artan hamilelikler cogaldi...hemde o kadar cok bilgilendirme faaliyetleri yapildigi halde...:kahve:

Yazik ya cok yazik...bir cocugun cocuk dogurmasi kadar absürd ne olabilir...:1no2:

İnsanlık ayıbı..........bizlere ne oluyor böyle........erkeklere ne oluyor...........cevabını bulamadığım daha bir çok soru kafamda turluyor

ailesi, öğrenince şikayet bile etmemişler ya.olan mağdura,küçük bir çocuğa oldu gene.

Yazık garibime yaa :çok üzgünüm: o adam mı tecavüz etmiş acaba:( ne günlere kaldık yarabbim....

böylelerini taksimin göbeğinde sallandırıcaksın ibret olsun başka yavruların canı yanmasın.

dün bu haberi okuduğumda resmen saçımı başımı yoldum . nedir bu insanlık dışı. demek ki bu kız 12 yaşında falan tecavüze uğradı. 13 yaşında da bebeğini kucağına aldı. şeriat kanunları geliyor aklımada bu olaylar için geçerli olsa keşke diyorum çoğu zaman. bu adamlara bişey olmuyor ya bir kaç yıl hapis yatıyor yada salınıyor. size bir olay anlatayım. bir genç bir erkek çocuğuna (tanıdıklarının çocuğuymuş) tecavüz ederken yakalanıyor ve hapse gidiyor. ne oluyorsa küçük çocuğun ailesi şikayeten vaz geçiyor ve nasıl oluyorsa genç çocuk hapisten çıkıyor. o genç çocuğu gösterdiler bu diye şimdi nerde görsem kendimi zor tutuyorum ve kaçıyorum resmen. böyle hasta ruhlu insanlar içimizde dolaştıkça daha neler duyacaz.

dün bu haberi okuduğumda resmen saçımı başımı yoldum . nedir bu insanlık dışı. demek ki bu kız 12 yaşında falan tecavüze uğradı. 13 yaşında da bebeğini kucağına aldı. şeriat kanunları geliyor aklımada bu olaylar için geçerli olsa keşke diyorum çoğu zaman. bu adamlara bişey olmuyor ya bir kaç yıl hapis yatıyor yada salınıyor. size bir olay anlatayım. bir genç bir erkek çocuğuna (tanıdıklarının çocuğuymuş) tecavüz ederken yakalanıyor ve hapse gidiyor. ne oluyorsa küçük çocuğun ailesi şikayeten vaz geçiyor ve nasıl oluyorsa genç çocuk hapisten çıkıyor. o genç çocuğu gösterdiler bu diye şimdi nerde görsem kendimi zor tutuyorum ve kaçıyorum resmen. böyle hasta ruhlu insanlar içimizde dolaştıkça daha neler duyacaz.

:1shok: :1shok: :1shok: inanamıyorum ya bunlar nasıl kendilerinden utanmıyolar Allah bizi lut kavmi gibi etmiyo ya ben ona şükrediyom korkunç bişey ya kaç tabi o adamdan :1shok:

bence tecavüzcüye hapis cezası az gelir.ölene kadar unutamayacağı bir ceza vermek lazım."şeyini"kesmek lazım.ömür boyu acı çeksin.o nasıl bir çocuğun hayatını karartıyorsa,onunda hayatını karartmak lazım.

bence tecavüzcüye hapis cezası az gelir.ölene kadar unutamayacağı bir ceza vermek lazım."şeyini"kesmek lazım.ömür boyu acı çeksin.o nasıl bir çocuğun hayatını karartıyorsa,onunda hayatını karartmak lazım.

bencede kesmek lazımki bir daha kimseye bunu yapamasın :kızgın: kızlar mutluluk filmini izlediniz mi son sahnesi beni mahvetti kızın tecavüze uğradığı sahne çok ağladım senağlama lanet olsun böylelerine

işte gereklı destek verılmezse sokaklara kazandırılan temız bı çocuk daha...13 yasında be 13...neyınden haz aldınız..............kessen adam yerıne koyarlar bıde ceza yersın..ınsan bıle değiller

Rezıllık ustu bır durum.Ve halanefes alıyor o yaratık.O kucucuk kızın bundan sonrakı hayatında alamayacagı nefeslerı de alıyor.Asla tasıyamayacagı bı yuku verdı kızın sırtına yazıklar olsun o rezıl varlıga...
Umarım soluk aldıgı her an uyuyamaz her kapadıgında gozunu rezıllıgı dehsete dusurur o yaratıgı.

Umarım bı mucızeyle de o kucucuk kız unutur yasadıgı seylerı...

bence yaşadıklarını unutması imkansız o çocuğpa her baktığında o iğrenç herifi hatırlıycak çünkü :1no2: çok acı bişey Allah kimseye göstermesin

canım sana katılıyorum, ama öyle cezalar yok maalesef.O.... :oklava:öyle bi koğuşa koyarlar ki........cezasını aynen çeker kötükedihüsocanım.ama o masum küçük kız çocuğunun çektiklerini yaşadığı travmayı hafifletemez ki hiç birşey.

:1shok:
ne diim ki ben şimdi bileemedim,
el kadar çocuğun neyinin cezbine tutulmuş ki bu yaratık,
hani ne caazibesi olabilirde böyle şehvet dolu düşüncelere kapılabilir.
açıkca net olarak sapık bi mahluk bu :mymeka:

:1shok:
ne diim ki ben şimdi bileemedim,
el kadar çocuğun neyinin cezbine tutulmuş ki bu yaratık,
hani ne caazibesi olabilirde böyle şehvet dolu düşüncelere kapılabilir.
açıkca net olarak sapık bi mahluk bu :mymeka:

canım denilecek kelimeyi söylemişsin, başka ne denir ki zaten

Back
X