Ortaokul öğrencisi müdür yardımcısını silahla vurdu Sitene Ekle
Muhammet BAYRAM - Kürşat TERCANLI / ANKARA, (DHA)
Ankara'da 8. sınıf öğrencisi müdür yardımcısını silahla vurdu.
Ankara Esertepe'de bulunan Mustafa Necati Ortaokulu'nda okuyan Ulaş A. isimli ortaokul öğrencisi, okulun müdür yardımcısı Hayri Ö.'yü silah ile yaraladı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan müdür yardımcısına ilk müdahaleyi olayın meydana geldiği okulda gerçekleştirdi. 112 ekipleri, yaralı müdür yardımcısını Dışkapı eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.
8. sınıf öğrencisi Ulaş A.'nın olay yerinden kaçması sonucu emniyet güçleri çalışma başlattı. Kısa süren takip sonucunda Ulaş A. yakalanarak polis merkezine götürüldü. Bazı öğrenciler ise Ulaş A.'nın derslere girmediğini ve müdür yardımcısını yaralayan öğrencinin sürekli okuldan kaçtığını iddia etti. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Var böyle her an bu suçu işleyebilecek çocuklar okullarda.... Biz kızdığımızda suçlu oluyoruz, aileyi uyardığımızda kaşlar çatılıyor... Sonuçta ölüm yaralama gibi bir olay olmadığı sürece biz o çocukları en fazla 4 yıl sırtımızda taşıyacağız (tabiri caizse çekeceğiz)o da haftada bir kaç saat; aile bir ömür uğraşacak... Öğretmen ağzını açmaya çekinir hale gelmiş... Kavgacı bir kız öğrencimi bu huyunu bırakmazsa ileride çok daha büyük olaylar yaşayabilir diye uyardığım için savunma yazdığımı bilirim...
işte böyleleri dövülür. kimse şiddeti hak etmez gibi boş lafları bu yüzden sevmiyorum. çünkü bu gibi lafları edenler gerçek hayattan kopuklar. adamı öldürecekmiş nerdeyse ama yok kimse şiddeti hak etmez... hele bir de çocuk
bu çocugu okula da göndermiceksin, bi yere gitsin çalışsın bakalım böyle serserilikler yapabilir miydi?
işte böyleleri dövülür. kimse şiddeti hak etmez gibi boş lafları bu yüzden sevmiyorum. çünkü bu gibi lafları edenler gerçek hayattan kopuklar. adamı öldürecekmiş nerdeyse ama yok kimse şiddeti hak etmez... hele bir de çocuk
bu çocugu okula da göndermiceksin, bi yere gitsin çalışsın bakalım böyle serserilikler yapabilir miydi?