Çocuk Hastalıkları 14.5 aylik bebegimde ateş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
Kizlar, sabahtan bu yana oglumun atesi iniyor cikiyor. En fazla 38.5 u gordum.
Oglen fitil verdm aksama kadar iyiydi . Aksamdan snra atesi 38lere geri cikti. 1bucuk saat once p.... fitilini verdim. Suruplardan veriorum. Simdi ölctum 37.1 , ama eli ayagi hala yaniyor. Korkuorm bise olacak diye . Fitil neden etkisini gostermedi, offfff

Kizlar, sabahtan bu yana oglumun atesi iniyor cikiyor. En fazla 38.5 u gordum.
Oglen fitil verdm aksama kadar iyiydi . Aksamdan snra atesi 38lere geri cikti. 1bucuk saat once p.... fitilini verdim. Suruplardan veriorum. Simdi ölctum 37.1 , ama eli ayagi hala yaniyor. Korkuorm bise olacak diye . Fitil neden etkisini gostermedi, offfff

Allah şifa versin Cnm ateşinin
Olması vücudun hastalıkla savaşması çok fazla ilaç verme
Birde atesini düşürürken
Önce iç atesini sonra da dış
Atesini dusur...asla calpol ve parestemol içeren suruplari qyni zamanda verme eğer yavrun ateşten rahatsız olmuyorsa
İlaç verme tabi 38,5 gecmesin
Çok zordur biliyorum ama düzelecek

Allah şifa versin Cnm ateşinin
Olması vücudun hastalıkla savaşması çok fazla ilaç verme
Birde atesini düşürürken
Önce iç atesini sonra da dış
Atesini dusur...asla calpol ve parestemol içeren suruplari qyni zamanda verme eğer yavrun ateşten rahatsız olmuyorsa
İlaç verme tabi 38,5 gecmesin
Çok zordur biliyorum ama düzelecek

Parestemol hic vermedm. Ama calpol ve dolven veriorm. Atesliydi uyandgnda, kuzum deliksiz 3saat zor uyudu gece.
Smdi atesi 36.8 , cekyattan indi, arabasini suruor demekki duzelior.
Ztn sunnet oldgu icin ilaclar iciior gcn cumadan bu yana:(

Parestemol hic vermedm. Ama calpol ve dolven veriorm. Atesliydi uyandgnda, kuzum deliksiz 3saat zor uyudu gece.
Smdi atesi 36.8 , cekyattan indi, arabasini suruor demekki duzelior.
Ztn sunnet oldgu icin ilaclar iciior gcn cumadan bu yana:(

Calpollle parasetamol aynı hatta verdiğin fitilin içeriğine bak p... demişsin paranox fitilse onunda içeriği parasetamoldür...

Calpollle parasetamol aynı hatta verdiğin fitilin içeriğine bak p... demişsin paranox fitilse onunda içeriği parasetamoldür...

Hulyaa, paranox evt ama fitil oglisi kendine getirdi. Doktorda kullsn dedi

Arkadss doğru diyor Cnm mesela pedidus ta parestemol
var calpolla verince dikkat edin allah göstermesin zehirlenme
olur

Simdi iyi, atesi yok cok sukur. Sunnet oldugu icin dus da aldiramadm. Fitile mecburdum.

Hulyaa, paranox evt ama fitil oglisi kendine getirdi. Doktorda kullsn dedi

Simdi iyi, atesi yok cok sukur. Sunnet oldugu icin dus da aldiramadm. Fitile mecburdum.

Canım şundan dedim meselam parasetamol içeren şurubu verip hemen arkasındanda parasetamol içeren fitil verirsen ara vermeden yüksek doz parasetamol vermiş olursun o yüzden ileç aralarındaki süreyi ayarlamak açısından söylemiştim...

Back
X