14+6 da cinsiyet kesinmidir arkadaşlar

nazeninnazen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
968
427
33
Bugün kontrole gittim dr a kız dedi 10.Cu haftada benzettim kıza dedi hissettim dedi bugünde 14-+6 haftalıkta kız dedi bian da şaşırdım sonradan değişir mi acaba varmı bu durumu yaşayan aranızda

Niye şaşırdınız kız demesine? Evet değişebilir, örneği çok var çevremde.
Hayır canım kız demesine değil daha önce göstermedi kendini bi anda dedi dr şaşırdım ve herkes öyle biliyor evet çevremde çok var değişen 18.20.haftalarda

Hayır canım kız demesine değil daha önce göstermedi kendini bi anda dedi dr şaşırdım ve herkes öyle biliyor evet çevremde çok var değişen 18.20.haftalarda
Evet ben de çok duydum. Ben ayrıntılı ultrasona kadar değişme ihtimalini hep bir kenarda tuttuğum için hazırlık falan yapmamıştım. ☺️

Evet ben de çok duydum. Ben ayrıntılı ultrasona kadar değişme ihtimalini hep bir kenarda tuttuğum için hazırlık falan yapmamıştım. ☺️
Şimdi paylaşım da yaptım 🥰 değişirse diye aklıma da geldi ama bacaklarını açtı dedi dr hayırlısı bakalım

Şimdi paylaşım da yaptım 🥰 değişirse diye aklıma da geldi ama bacaklarını açtı dedi dr hayırlısı bakalım
Canım benim bebeğimde bacaklarını açmıştı 😁 doktor büyük ihtimal kız bak bomboş arası demişti bana bile göstermişti, ama iki hafta sonra bi gittim şok erkekti hatta pipisini bile gördü doktor iki hafta önce gözükmeyen iki hafta sonra gözüktü, dünde ayrıntılı ultrasonum vardı artık kesin erkek 😁

Canım benim bebeğimde bacaklarını açmıştı 😁 doktor büyük ihtimal kız bak bomboş arası demişti bana bile göstermişti, ama iki hafta sonra bi gittim şok erkekti hatta pipisini bile gördü doktor iki hafta önce gözükmeyen iki hafta sonra gözüktü, dünde ayrıntılı ultrasonum vardı artık kesin erkek 😁
Aslında şöyle bir durum var 14+6 haftalık geçen hafta göstermedi şimdi bi an açtı bacaklarını da kız dedi annemde bende şaşırdık 🤷‍♀️Benim şimdi herkes gördü paylaşımda yaptım 🙄

10.Cu hafta da kıza benzettim hissettim dedi bian neyse dedim 13.haftada başka dr göremem göremem dedi Buda böyle dedi şaşırdık

Aslında şöyle bir durum var 14+6 haftalık geçen hafta göstermedi şimdi bi an açtı bacaklarını da kız dedi annemde bende şaşırdık 🤷‍♀️Benim şimdi herkes gördü paylaşımda yaptım 🙄
Canım benim 12 haftada kıza benziyor dedi, 15.haftada büyükkk ihtimal kız bacaklarının arası bomboş dedi hatta bana gösterdi pipi bile yoktu, 17.haftada pipi gözüktü kesin erkek dedi dünde 22.haftamda ayrıntılıda erkek dedi 😁 yani sen 17 haftalık falan olmadan bişeyler alma biz hep kız gözüyle bakmıştık şok olduk, canım oğluşum geç gösterdi pipisini 🤗

Back
X