Anne sütü alıyorsa bir şey diyemeyeceğim ama mamayla besleniyorsa gece beslenmesini kesmeyi deneyebilirsiniz. Mamanın yerini suyla değiştirin. Uyandığında biraz su verip tekrar uyutmaya çalışın. Bu şekilde birkaç geceden sonra artık susamamışlarsa, diş sancısı, gaz sancısı falan yoksa uyanmıyorlar.Bizimki de 3 saatte bir uyanıyor ve beslenmeden uyumuyor. Ben de çözemedim 10 aylık
Ya beslenmek için kalksa anliycam ama oda yok ki yani tok ama kalkiyorBizimki de 3 saatte bir uyanıyor ve beslenmeden uyumuyor. Ben de çözemedim 10 aylık
Doğduğundan beri hiç rutine koyamadım aslinda 10 gün önce düzelmesti en geç 10 da uyurdu ama şimdi yine bozuldu hemde bu sefer çok kötü iki saatte bir kalkıyor sonra 3 4 saatt en az uyutamiyorum bu saatt olmus daha hiç uyumadım mesela şimdi uyuttum zorla bununla da hani uyumuyor 2 saatte geri kalkıp ağlıyorÇok geç uyumuş. Gündüz uyuyor mu? Bebekler aşırı yorgunluktan, aşırı uyarandan da kötü uyku uyurlar. Bazı bebeklerin de mizacı öyle sanırım. Sürekli uyumayacak diye gerginseniz onu da hissederler.
Diş sancısı çekiyor olabilir mi? Bir sıkıntısı vardır daha önce böyle değilse. Kaç aylık?Yani çok kısa bir dönem düzeliyor uykulari misal iki hafta sonra geri bozuluyor ama hiç böyle iki saatte bir kalkmazdi
Mama alıyor. Gerçekten kesmem lazım ama mesela tamamen su olduğunu anlamasın diye bir ölçek mama koyuyorum. Onu da anlıyor içmiyor ağlıyor. Ama pes etmeyeceğim. Bu gece de sadece suyu deneyeyimAnne sütü alıyorsa bir şey diyemeyeceğim ama mamayla besleniyorsa gece beslenmesini kesmeyi deneyebilirsiniz. Mamanın yerini suyla değiştirin. Uyandığında biraz su verip tekrar uyutmaya çalışın. Bu şekilde birkaç geceden sonra artık susamamışlarsa, diş sancısı, gaz sancısı falan yoksa uyanmıyorlar.
Gündüz uykusu çok mu fazlaYa beslenmek için kalksa anliycam ama oda yok ki yani tok ama kalkiyor
Evet alışkın oldukları şekilde mama gelmeyince ağlayabiliyorlar ama yeni düzene kolay alışıyorlar. Ağlaması çok büyük ve uzun süreli değilse, sakinleştirebiliyorsanız istikrarlı olun. Birkaç geceden sonra geçecek o ağlama. Gece bir değil de birkaç defa mama veriyorsanız teke düşürün önce, bir hafta öyle devam edin sonra onun yerini de su alsın. Bu aylarda zaten acıktıkları için değil alışkanlık yüzünden uyanıyorlarmış.Mama alıyor. Gerçekten kesmem lazım ama mesela tamamen su olduğunu anlamasın diye bir ölçek mama koyuyorum. Onu da anlıyor içmiyor ağlıyor. Ama pes etmeyeceğim. Bu gece de sadece suyu deneyeyim
Gündüz uykusunu ayına göre düzenleyin. Sabah en geç 7'de uyandırın. Gündüz uykularında iki saatten fazla uyutmayın, uyandırın. Toplam gündüz uykusu 3 saati geçmesin. Gündüz 3'ten sonra uyutmayın. Gece uykusuna en geç 8'de geçirmeyi deneyin. Düzen sever bebekler. Ne ne zaman olacaksa o zaman olmalı. Evde, misafirlikte, dışarda farketmez. Onun düzenini kendinize göre değiştirmeyin, kendinizi onun düzenine göre ayarlayın. Belki de tüm bunları yapmışsınızdır, bilmiyorum tabii ki. Sadece yapmadıysanız öneri olsun diye yazdım.Ya beslenmek için kalksa anliycam ama oda yok ki yani tok ama kalkiyor
Benimkide 11 aylık geceleri sık kalkmaya başladı 8 9 aylıkken sabaha kadar aralıksız uyuyordu ne güzel mama yapmadan geri uyumuyo diştenmidir sizce neden olabilir birde saat kaçta uyursa uyusun 6 buçuk 7 gibi ayakta stabilGerçekten abartmıyorum saatt 1 de uyudu 3 te kalkti bu saatte oldu uyumadı şimdi uyusada 2 3 saatt sonra tekrar kalkıyor neden yapıyor anlamıyorum bir hafta düzelse uykuları tekrar aynı oluyot
Bence bütün dişleri çıkana kadar böyle olcak biri çıkıyo biri patlıyorGece sık kalkıyor bu ara benim de ama diş çıkardı şimdi yine geliyor. Genel olarak uykulari düzenliyse ara ara sıkıntılı donemler olacak tabi ki ne kadar sakin karşılarsak o kadar kolay geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?