14 aylık bebeğinizi oyalama teknikleri neler? :)

Kami25

❤️Aralıklı oruç başlangıç 15şubat
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
417
7
316
Merhaba,

14 aylık kızımla cok fazla aktivite yapamıyoruz çünkü çok çabuk sıkılıyor çok zorda kalınca tv açıyorum siz neler yapıyorsunuz...tvdende nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum

bende bazen zorlaniyorum.hava guzel oldugunda bahceye iniyoruz yuruyus yapiyoruz.hava yagmurluyken camdan disari bakip kediciklerle konusuyoruz.mutfakta ne kadar tencere tava varsa onlarla oyun kuruyoruz bazen.motor becereleri gelistirecek oyuncaklariyla oynatmaya calisiyorum daha cok.birde yurume egzersizleri yapiyoruz bolca..oyle iste

tşk ederim yorum için. bende bu ara montessori uygulamalarına sardım bi iki bişey onlardan yapıp zaman geçiriyoruz ve senin dedigin şeylerle ama yinede zaman geçmiyo :)

biz de genelde oyun gruplarina gidip orada ogrendigimiz oyunlari evde birlikte yapiyoruz ya da bazen biraz degistiriyoruz. ama arada sirada yeni oyunlar ogrenmek icin montessori tarzinda teknolojiden tamamen uzakta yaratici oyunlar icin mavibilye cocuk atolyesi var kosuyolunda fiyatlari da cok uygun oraya gidiyoruz, facebooktan tavsiye uzerine denemistik bir kez, cok sey ogrendik gercekten. Uzmanlari da var hem oradan da yardim aliyorum valla, cocuklari oyalamak zor ama oyun da cok onemliymis gercekten onu ogrendik birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…