Yürümesi gec degil 18 aya kadar normal diyorlar doktorlar benim kızımda 14 aylik yürüdü ama çok güleç sosyal bir bebekti peki evde eşinizle tartışiyor musunuz kızınız buna şahit oluyor muYurumuyor emekliyor ama sorunum bu degil hic mutlu olmuyor hep kucak istiyor 15 dk da bir emmeye basladi skntidan.asiri sklyo disari cikartyorum hep kucagimda,durmak istiyor parkta bile salincak binmez sadece etrafa bakiyor. Evdede oyuncklariyla pek oynamiyor tv bakar bide cok sklyor diye arada telefon veriyoruminanin telefonu bile istemiyo artik. Misafrlge gidemiyorum cunku oturmuyo direk kucagimda gezmek istiyor kucak alistirdim da boylemi yapiyolar yani (( esimde kzyo bana kucaga alistrdin yurumuyo bile diyo delircemmmmmmmmm cevremdekilerin yasit bebisleri hep oynuyolar annesi rahat yemegini yedi gecen arkadasm benimki iseee cldryo ve e gecede surekli emmek istiyor
Hayr tartsmiyotuz,tam tersi ilgiliyizYürümesi gec degil 18 aya kadar normal diyorlar doktorlar benim kızımda 14 aylik yürüdü ama çok güleç sosyal bir bebekti peki evde eşinizle tartışiyor musunuz kızınız buna şahit oluyor mu
en fazla 10 dk oynar hep onunla ilgilenmeli ister bacaklarının arasına yapışır evde ama kalabalık içine girdik mi beni aramaz uyum sağlar oynarHayr tartsmiyotuz,tam tersi ilgiliyiz((( seninki kendi kendine oynuyor mu yurumesini takmiyorum hic
Tabi benim kizim 2 yasinda simdien fazla 10 dk oynar hep onunla ilgilenmeli ister bacaklarının arasına yapışır evde ama kalabalık içine girdik mi beni aramaz uyum sağlar oynar
Tmm haklisintv kapat ve lütfen tlf eline verme çocugun ,
sonra bol bol oynayın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?