14 aylik kizimda sizce bi tuhaflikvar mi?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Yurumuyor emekliyor ama sorunum bu degil hic mutlu olmuyor hep kucak istiyor 15 dk da bir emmeye basladi skntidan.asiri sklyo disari cikartyorum hep kucagimda,durmak istiyor parkta bile salincak binmez sadece etrafa bakiyor. Evdede oyuncklariyla pek oynamiyor tv bakar bide cok sklyor diye arada telefon veriyorum inanin telefonu bile istemiyo artik. Misafrlge gidemiyorum cunku oturmuyo direk kucagimda gezmek istiyor kucak alistirdim da boylemi yapiyolar yani (( esimde kzyo bana kucaga alistrdin yurumuyo bile diyo delircemmmmmmmmm cevremdekilerin yasit bebisleri hep oynuyolar annesi rahat yemegini yedi gecen arkadasm benimki iseee cldryo ve e gecede surekli emmek istiyor

Yürümesi gec degil 18 aya kadar normal diyorlar doktorlar benim kızımda 14 aylik yürüdü ama çok güleç sosyal bir bebekti peki evde eşinizle tartışiyor musunuz kızınız buna şahit oluyor mu

Yürümesi gec degil 18 aya kadar normal diyorlar doktorlar benim kızımda 14 aylik yürüdü ama çok güleç sosyal bir bebekti peki evde eşinizle tartışiyor musunuz kızınız buna şahit oluyor mu
Hayr tartsmiyotuz,tam tersi ilgiliyiz ((( seninki kendi kendine oynuyor mu yurumesini takmiyorum hic

Hayr tartsmiyotuz,tam tersi ilgiliyiz ((( seninki kendi kendine oynuyor mu yurumesini takmiyorum hic
en fazla 10 dk oynar hep onunla ilgilenmeli ister bacaklarının arasına yapışır evde ama kalabalık içine girdik mi beni aramaz uyum sağlar oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…