14 aylık sütten kesmek istiyorum

Dnzz55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
4
0
1
34
Bebegim 14 ayını bitirdi .. yemek yeme alışkanlığı 0 ... varsa yoksa emmek istiyor ağlayıp yapışıp sürekli açık dursun istiyor.. gecede bizimle yatıyor ortada. Sabaha kadar emiyor .. zaten doğdu doğalı tek meme emziriyorum . sağda hiç süt olmadı . . digerindeki süt artık onun ihtiyacını karşılamıyor doktorumda söyledi . . çocuk doktorumuz artık bırakabilir emmeyi dedi. ama ben nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü emmeye çok bağımlı . şu an bile meme diye ağlıyor :) ilk oğlumu 25 ay emzirmistim ama bunda artık dayanamıyorum . . ben kesip kesmemek konusunda fikir istemiyorum nasıl kesebilirim diye fikir istiyorum . şimdiden teşekkürler . .

Ben de 14,5 aylıkken çalıştığım ve sizinle aynı tempoda emzirme sürecinde olduğum için kestim. Ancak 2. denememde başarılı olabildim sürekli konuştum bebeğime sen artık abi olduk bebekken çok içtin bitmiş gibi. Bir de salça sürdüm.Bırakalı 2,5 hafta oldu; hala talep ediyor ama bu şekilde açıklama yapınca ısrar etmiyor.

Benim ki şu an söylediklerimi anlamıyor ama .. yani büyüdün artık veya süt bitti desem suratıma bakar anlamsızca :) uyku düzeni nasıl bebeginizin

Back
X