• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 aylık

Kbrtgr1236

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
10
0
1
30
14 aylık bebeğim ayakta 5-6 saniye duruyor
Ama korkuyor kendini bana atıyor kendisi desteksiz ayağa kalkamıyor küçücük parmağımın ucuyla tutsam kalkıyor koltuktan tutunarak adım atıyor normalmi acaba vitamin eksikliğinden geç yürüme olabilirmi

İlk çocuğum her fiziksel aktiviteyi geç yaptı, bence garantici olduğu için. Tam olarak yapabilene kadar hicbir sey yapmadi dönmek, desteksiz oturmak, emeklemek, yürümek vs vs. Yapısı bu yani çocugumun. 15 aylık gibi yürüdü. Doktora gidiyordur zaten, o geç kalmış demeden endişe etmeyin. Ayakları da belki poğaça ayaktır, benim öyleydi. Ayak tabanı masajları var video bulabilirsem koyacağım, onlarla destekleyin isterseniz. Bir de ikinci bir insanla karsilikli yurutun. Önce 1 2 adım sonra mesafeyi açın.

Bir de şu ürünleri deneyebilirsiniz, belki özgüveni gelir.

Kaynak: Trendyol 🍼 İlk Adım Arabası ile Keyifli Adımlar Atın!

İlk çocuğum her fiziksel aktiviteyi geç yaptı, bence garantici olduğu için. Tam olarak yapabilene kadar hicbir sey yapmadi dönmek, desteksiz oturmak, emeklemek, yürümek vs vs. Yapısı bu yani çocugumun. 15 aylık gibi yürüdü. Doktora gidiyordur zaten, o geç kalmış demeden endişe etmeyin. Ayakları da belki poğaça ayaktır, benim öyleydi. Ayak tabanı masajları var video bulabilirsem koyacağım, onlarla destekleyin isterseniz. Bir de ikinci bir insanla karsilikli yurutun. Önce 1 2 adım sonra mesafeyi açın.

Bir de şu ürünleri deneyebilirsiniz, belki özgüveni gelir.

Kaynak: Trendyol 🍼 İlk Adım Arabası ile Keyifli Adımlar Atın!

Masajı yapacağım teşekkürler 🌸

Ama korkuyor kendini bana atıyor kendisi desteksiz ayağa kalkamıyor küçücük parmağımın ucuyla tutsam kalkıyor koltuktan tutunarak adım atıyor normalmi acaba vitamin eksikliğinden geç yürüme olabilirmi
Benim oğlumda 14 aylık bu bir haftadır serbest yürüyor artık oda kendini bana atıyordu ayata beş 6 saniye durup kendini yavaşça yere bırakıyordu ama herşeyin zamanı var canım inan çabuk oturdu emekledi ayakta koltuk kenarında çabuk tutu ama yürüme geç oldu zamanı var korkuyorlar oda bir aya kalmaz yürür merak etme

Doktor bakması lazım canım

Benim oğlumda 14 aylık bu bir haftadır serbest yürüyor artık oda kendini bana atıyordu ayata beş 6 saniye durup kendini yavaşça yere bırakıyordu ama herşeyin zamanı var canım inan çabuk oturdu emekledi ayakta koltuk kenarında çabuk tutu ama yürüme geç oldu zamanı var korkuyorlar oda bir aya kalmaz yürür merak etmesa

Back
X