• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14.gün beta hcg 1670........

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
14.gün sonucum 1670........sizlerin nasıldı........acaba çoğulmudur...........

14.gün sonucum 1670........sizlerin nasıldı........acaba çoğulmudur...........

canım hayırlı olsun allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin tek iki veya üçüz olması önemli değil önemli olan ona sağ sağlim kavuşman çookk öptüm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Süperrrrrr....Maaşallah. %99 ihtimal çoğul gebelik. Hatta üçüz diyorum ben. Tebrik ederimmmmm...hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:
Benim 12.gün değerim 217 idi.

canım maşaallah subhanallah ya kaç tane transfer edildi sana.hepsi tutmuş gibi:) hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşaallah sevgiler

selma canım hayırlısı olsun tatlım çoğul hamilesin kesiinn hayırlısıyla dünyaya gelirler inşş..öpüyorum canım..

4 tane transfer edilmişti......saolun arkadaşlar............

Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah canım
bencede çoğul gebelik

selmacım hey maaşallah güzelim. Bebek değil bebekler geliyor bence. Yüce rabbim sağlıkla taşıyıp dünyaya getirebileceğin kadar nasip etsin inşallah. Benim 14.gün seksenlerde falandı. Ama her vücuda göre oranlar değişebiliyor. Bu kadar yüksek değerle tek bekleyenlerde tanıyorum. Hayırlısı nasip olsun inşallah.

tebrik ediyorum ve bire on bahse giriyorum dördü de tuttu diyorum kaydirigubbakcemile3
canım Allah ne kadarına uygun görürse o kadarına can versin ve sağlıkla kucağına al inşallah ..

star_dust'a katılıyorum bence de 4üz annesi olacaksın cnm... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tebrikler canım.allahım tamamına erdirsininşallah.darısı tüm isteyenlere inşallah.

Back
X