14 günde 5 kilo, ayda 10 kilo eder:)) hadi birlikte zayıflamaya!

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Arkadaşlar sizinle 14 günde nasıl 5 kilo verdigimi paylasıcam.Son zamanlarda kilolarıma inanılmaz takmıstım.Yedikce yiyesim geliyordu.Sanki icimde fil var gibi.Ac olmasamda sürekli bir yeme hissiyle geziyordum.Her pzt rejime baslayıp, carsamba bırakıyordum.En son 2 ay yedıklerıme dıkkat ettım, tartılmadım.En sonunda bır tartıldım kilo vermeyi beklerken kilo almısım.Hemde bu 2 aylık surecte bazen 2 saati bulan kardioları saymıyorum bile.Artık iyice ümidimi kaybetmiş kesin bende bir hastalık var neden kilo veremıyorum derken yıllar once yaptıgım ve basarılı oldugum dıyete baslama kararı aldım ve sonunda hedefime ulastım.Şimdi de size umut olması ıcın bu diyeti paylasıcam ama sadece okuyup gecmeyın.Eger ki sizde benım gıbı kılonuzla artık mutsuzsanız, giydiginiz kıyafetlerin orasını burasını kapatmaya calısıyorsunuz en onemlısı eskısı gibi mutlu yemek yiyemiyorsanız bu diyeti uygulayın.Sadece 14 gün sonra 5 kilo.Hayal degil gercek :3:

Evet bu kadar konusmadan sonra listeyi yayınlıyorum;

Sabah 06:00-08:00

2-3 dilim ekmek(beyaz,kepek,tam tahıllı)
1-2 kibrit kutusu peynır
tercih edilirse 2-3 zeytın
yagsız tuzsuz sınırsız domates salatalık

Ögle (11:00 13:00)

6-7 köfte kadar protein (beyaz et, kırmızı et, balık, köfte )
Yagı az olarak hazırlanmıs 5-6 kasık sebze
yagsız sınırsız salata

Öğle ve Aksam arasında 3 tane ara yapıyoruz.Ara için secenekler
Ara1:1 avuc kuruyemiş
Ara2:2 dilim ekmek arası peynir
Ara3:1 muza denk gelicek meyve
Ara4:kepekli pogoca
Ara5:yarım simit
Ara6:150 kalorilik aburcubur

Evet örnek verdigim aralarla 3 ara ogun yapabilirsiniz.Ama 1 tanesi mutlaka meyve, 1 tanesı mutlaka bır avuc kuruyemıs olucak sekilde.Aralar 13:00-17:00 arası en cok acıktıgımız saatlerde yapılıcak ne zaman yaptıgınız sıze kalmıs.

Aksam (18:00- 19:00)

Yagsız ve unsuz hazırlanmıs her cesit corba

Aksam yemegınden sonra ac bır sekılde (tabı bu kdr yedıkten sonra hala acsanız) yatıyoruz.Kesinlikle ve kesinlikle meyve dahi yemiyoruz.Günde mutlaka 2 lt su.Ben bu surecte spor yapmadım.Ama 2. 14 gune baslıcam pzt günü.Ozaman sporla ne kadar kılo gittiginide yazarım.Evet hadi baslayalım hepberaber.:4::21::nazar:

Cnm senin adina sevindim bende bugun basliyorum hem spor hemde ac karnina maydonoz kurunu deneyerek hayırlısı ins veririm 1.72 boy 74 kilom 60 olmak istiyorumm Umarım veririm

Cnm senin adina sevindim bende bugun basliyorum hem spor hemde ac karnina maydonoz kurunu deneyerek hayırlısı ins veririm 1.72 boy 74 kilom 60 olmak istiyorumm Umarım veririm

canım umarım ulasırsın hedefıne bende 175 cm boy, kilom henuz 67 hedefim 59 falan..

konu 1 sene olmuş nerdeyse ama çok merak ettim bu liste nasıl bu kadar güzel verdirdi ve uzman tarafından mı hazırlandı acaba?
Gerçekten herkesde byle güzel sonuçlar verecekse süper bir liste ve gayette sağlıklı gözüküyor.

bu lıste benım deneyımlerımle kendı olusturdugum bır lıstedır.İcinde karbonhıdrat proteın sebzede oldugu ıcın bır zararı yoktur.Zaten tek tıp dıyetler vucudumuza zarar vermekte.Diyetimi denediginizde 5 kilo gidiyor cok rahat.

Back
X