- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi bedddddbaht
-
14. Haftalar çok önemli kahverengi kırmızı hepsi düşük riski acile gidin ve dinlenin13. Haftada plesanta da kanamam oldu arkadaşlar sonra kahverengi ye döndü ardından sarıya ama 2 gündür tekrar kahverengi akıntı var biraz miktar olarak fazla o eski kanımı atıyorum dur
Merhaba aynı durumu ben de yasadim sorun oldu mu13. Haftada plesanta da kanamam oldu arkadaşlar sonra kahverengi ye döndü ardından sarıya ama 2 gündür tekrar kahverengi akıntı var biraz miktar olarak fazla o eski kanımı atıyorum dur
Doktora belirtin. Bazen kanama alanı olabiliyor rahim büyümesi ya da zorlanma kaynaklı. Progestan veriyor doktor lekelenme görene. İhmal etmeyin.Merhaba aynı durumu ben de yasadim sorun oldu mu
Doktorum kahverengi akıntı sorun degil diyor zaten kanama alanım vardı igne ve fitil kullandım geçti bırakınca kahve akıntı olmaua basladiDoktora belirtin. Bazen kanama alanı olabiliyor rahim büyümesi ya da zorlanma kaynaklı. Progestan veriyor doktor lekelenme görene. İhmal etmeyin.
Kahve genelde içerde beklemiş kan oluyor. Zaten doktorunuz görmüş sizi. Görmediyse görünmeniz iyi olur demek istedim. 26 haftalığım, ben de ara ara oluyor hala.Doktorum kahverengi akıntı sorun degil diyor zaten kanama alanım vardı igne ve fitil kullandım geçti bırakınca kahve akıntı olmaua basladi
Sizin doktorunuz ne diyor peki progestan kullaniyor musunuzKahve genelde içerde beklemiş kan oluyor. Zaten doktorunuz görmüş sizi. Görmediyse görünmeniz iyi olur demek istedim. 26 haftalığım, ben de ara ara oluyor hala.
Günde 2 tane kullanıyorum çünkü plasenta aşağıda biraz benim. Ondan kaynaklı ara ara kanama görüyorum.Sizin doktorunuz ne diyor peki progestan kullaniyor musunuz
Fitili biraktirmiyorlar o zaman size degil miGünde 2 tane kullanıyorum çünkü plasenta aşağıda biraz benim. Ondan kaynaklı ara ara kanama görüyorum.
5.-8. Ve 24. haftada kanama oldu. Geçmiş olsun size de. Çok eğilip kalkmamak, zorlanmamak lazım
Evet ne zaman süpürge yapsam oluyor gercekten umarim saglikla kucagimiza aliriz bebislerimiziFitili biraktirmiyorlar o zaman size degil mi
Evet ben devam sanırım sona kadarFitili biraktirmiyorlar o zaman size degil mi
Evet bana da eski kan dedi hoca kanama alanım varmış onu atıyorsun korkma dediEvet ne zaman süpürge yapsam oluyor gercekten umarim saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi