14. hafta ve yeni başlayan kusmalar :(

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
kızlar merhaba.
mide bulantısı hamilelikte elbet çok normal biliorum ama yinede endişeliyim. ilk üç ay hiçbir sorunum olmadı, hatta benm niye midem bulanmıo die bu kezde ona endişelenirdim. int.ten takip ettiğim kadarıyla ilk 3 ayda yoğun bulantı ve kusma olur sonra hemen hemen biter die hep okumama rağmen, ben 2 haftadır mahvoluorum. hele son 3 gündür, elim ayağım titrio. üşüyorum devamlı. hep kusmaktan. sabah kraker yiorum kusuorum, ilaç alıorum kusuyorum yemin ederim su içiorum kusuyorum. yemek yemeyi kestim.. bgn sadece yeşillik yedim domates roka salatalık nane maydanoz vs. bunlarla dolu bir tabak yedim. daha tabağımı bitrmeden yine kustum. aynı zamanda birde başım ağrımazmı?kusarken sanki beynim patlıo gözlerim fırlıcak kulaklarım kopcak gibi oluorum. napmalıyım kızlar bana bişey deyin çok kötüym lütfen:43:

Geçmiş olsun. Çok rastlanan bir durum değil ama gene de hamilelik bu. Ama doktorunuza danışmalısınız. Baş ağrısından da bahsetmişsiniz. Korkmayın ama ihmal de etmeyin, bir telefon edin doktora.

canım senı cok iyi anlıyorum.benım ilk 5 ay kusmam yoktu besıncı ay bıttıgınden beri miğdem altust oluyor.hamılelıkte bu kusmaların bır zamanı yok sanırım.baş agrısına gelınce hamılelıkte donem donem bas agrıları oluyor.herkeste olur sanırsam.ama bas agrısından bulanık gormeye baslıyosan bas agrısıyla bırlıkte kusma sıkayetın varsa doktoruna sole.hatta cok şiddetlı hıssedersende hemen doktora git.gecmıs olsun.

saolun kızlar. baş ağrısıyla kusmam bir oluyo. gözlerim kararmıo başım dönmüo ama yinede korkutuyo beni. bişey yerken allahım nolur şifa olsun diyip kuş gibi yudum yudum alıorum. allahım herkesin yardımcsı olsun. burda okuyorum mesela bazı arkadaşlar ne ağrılar çektim ama bebeğim için bi ilaç dahi almadım bi kez bile yazanlar olmuş. onları okuyunca bu kezde kendimi kötü hissediorum dayanamıorum hemen şikayemi ediorum diorum üzülüorum. benim gibi olan kişide duymuorum. hayr bi kokudan tiksinip kussam neyse. yemek yemezken sorun yok, ama yediğim an kokup kokmaması önemli deil anında çıkarıorum. off allahım herşey sonunda sağlıklı bebeklerimize kavuşmak için ama yinede dayanamadığım zaman oluo. resmen 3 günde süzüldüm gözlerimin altı karardı :43:

konu bundan 2 yıl önce açılmış, ama bende aynı durumdan muzdaribim:(
konu sahibi arkadaşım ne yaptınız bu konuyu açtıktan sonra?
yani bi problem çıktı mı? sağlıcakla çocuğunuzu doğurdunuz mu çok merak ettim...

konu bundan 2 yıl önce açılmış, ama bende aynı durumdan muzdaribim:KK43:
konu sahibi arkadaşım ne yaptınız bu konuyu açtıktan sonra?
yani bi problem çıktı mı? sağlıcakla çocuğunuzu doğurdunuz mu çok merak ettim...
Şuan ben bu durumdayim hamilelik ten nefret ediyorum. Sağlıkla aldınız mı bebisleri kucağıniza hiç bişey yokken 14 haftalik oldum ne yemek ne su midem de tutmaya çalışıp duruyorum yediklerimi ama olmuyor

Back
X