14 haftada cinsiyet yanilmasi olur mu

rosalindaaa42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
59
64
88
merhaba hanımlar 15haftalik gebeyim
11+6 da doktorum %99 kiz dedi 14+3te devlet hastanesinde %90 erkek dedi bikac hafta daha bekle dedi kafam karisti .bu haftalarda cinsiyet degisen oldu mu.

11+6 da doktorum %99 kiz dedi 14+3te devlet hastanesinde %90 erkek dedi bikac hafta daha bekle dedi kafam karisti .bu haftalarda cinsiyet degisen oldu mu.

12 haftada erkek denildi, sonra 16. Hafta kontrolünde doktor demin değilim dedi. Detaylı ultrasonda 20. haftada nihayet kesinleşti erkek olduğu ama genelde kız bebekler için değiştiğini çok duydum

aynen oglumda da aynisi olmustu ama o zamn ozele gitmistim bu devlet hastanesi .hazilrliklarq baslayayimmi dedim biraz daha bekle dedi

benimki biraz emin konusti erkek o zamn hayrili saglikli olsun da 10 gun sonra ozele gidecegm insallah.. orda netlesir

Merhaba cinsiyetiniz nedir acaba ? Banada 12 de kız 15 de erkek 20de kız dendin ve bugün detaylıda öğreneceğim inşallah

Merhaba cinsiyetiniz nedir acaba ? Banada 12 de kız 15 de erkek 20de kız dendin ve bugün detaylıda öğreneceğim inşallah
Bana da 12de yüksek ihtimalle kız dediler.. bugün 15 oldu emin değilim dedi doktor hala net birşey yok of ya sanki doğana kadar hiç net olmayacakmış gibi geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…