Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eskudo

mucizem lutfen benimle kal
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.231
609
123
13+6 da doktor kontrolum vardi ve doktorum bir cikinti gordugunu ve pipiye benzettigini ama netlesmesi icin bir ay sonra gelmemi soyledi ayni zamanda %70 erkek dedi sizce degisme ihtimali varmi? bu haftadan sonra kiz deme olasiligi olurmu?
bir ay daha beklemek cok zor geliyor

Cikinti kordonda olabilir 16.hafta en uygunu cinsiyet kesinlesmesi icin. Ama %70 gibi bir rakam verdiyse kemik kafa yapisinida varsaymistir yanilmaz buyuk ihtimal

Yanilabilir bence banada ilk kiz dedi 11 haftada 12 de erkege benzio bi cikinti var ama 16dan sonra netlesir dedi

Bizim doktor 12 hafta radyolojinin işaretlediği çıkıntıya bile yorum yapmam o haftalar yanıltır, 14. Hafta söylerim ama dedi bugün 14 doldu ve erkek olduğunu bir kez daha gördük bebişimin yine Allah bilir 100/100 diyorum.

Bizim doktor 12 hafta radyolojinin işaretlediği çıkıntıya bile yorum yapmam o haftalar yanıltır, 14. Hafta söylerim ama dedi bugün 14 doldu ve erkek olduğunu bir kez daha gördük bebişimin yine Allah bilir 100/100 diyorum.
14.haftada soylerim dediyse artik 14 de degismiyor oluyor.sende gordunmu peki bacak arasindaki cikintiyi ben bariz gordum kiz organa donuseceginide sanmiyorum 13 haftalik bir kiz bebek videosu izledim bacak arasinda cikinti degil dudaklari olusmustu yani bizim yuksek ihtimal erkek

Yanilabilir bence banada ilk kiz dedi 11 haftada 12 de erkege benzio bi cikinti var ama 16dan sonra netlesir dedi
11 12 haftalar tahmin icin cok erken zaten ama 14 de artik ayirt edilebiliyor bizde 14 de bariz cikinti gorduk ama genital organ 16 da tamamladigi icin yinede kesin demiyorlwrda %70 ler 90 lar da tahminde bulunuyorlar

14.haftada soylerim dediyse artik 14 de degismiyor oluyor.sende gordunmu peki bacak arasindaki cikintiyi ben bariz gordum kiz organa donuseceginide sanmiyorum 13 haftalik bir kiz bebek videosu izledim bacak arasinda cikinti degil dudaklari olusmustu yani bizim yuksek ihtimal erkek
Ana kız bebek görmedim hiç, evet ben de gördüm cnm baya pipiye hayırlisi olsun inşallah.

Evet cnm ok bebek bizim.
anladim benim bir kizim var,kizimda bu kadar merak etmiyordum cok rahattim ama ikinci daha cok merak ediliyormus onu anladim kizimda kizkardesi olsun istiyor ama sanirim erkek kardesi olacak hayirlisi artik saglikli olsunda

anladim benim bir kizim var,kizimda bu kadar merak etmiyordum cok rahattim ama ikinci daha cok merak ediliyormus onu anladim kizimda kizkardesi olsun istiyor ama sanirim erkek kardesi olacak hayirlisi artik saglikli olsunda
Allah ikisini de tattirsin inş şimdiden öyle dua ediyorum kendime de insanogku ister elbet.

Allah ikisini de tattirsin inş şimdiden öyle dua ediyorum kendime de insanogku ister elbet.
tabi Allah herkesin gonlune gore versin ideali benimki gibi bi kiz bi erkek ama genelde kizerkek kardes olunca biraz mesafe kopukluk oluyo iki kiz yada iki erkek daha iyi bence benim bacim yok o yuzden eksikligini cok yasamisimdir isterdim kizimin bir kizkardesi olsun o yuzden.sizinde insallah ikincide kiz olur

tabi Allah herkesin gonlune gore versin ideali benimki gibi bi kiz bi erkek ama genelde kizerkek kardes olunca biraz mesafe kopukluk oluyo iki kiz yada iki erkek daha iyi bence benim bacim yok o yuzden eksikligini cok yasamisimdir isterdim kizimin bir kizkardesi olsun o yuzden.sizinde insallah ikincide kiz olur
3. yaparsın o zaman :KK76: 5 kardeşiz 4 kiz bir erkek kızlar pek anlaşamıyor aslında o da var. Yani çok yigenim var o pek güzel:emir_bebek:hep bebiş seviyorum

3. yaparsın o zaman :KK76: 5 kardeşiz 4 kiz bir erkek kızlar pek anlaşamıyor aslında o da var. Yani çok yigenim var o pek güzel:emir_bebek:hep bebiş seviyorum
oylemi neden anlasamiyorsunuz ki bizde iki bir abim var ama cok mesafeliyiz iki uc haftada bir tlf sadece.bende etrafimda hep gorusen anlasan tatile giden gezen kizkardesleri goruyorum ve cok imreniyorum hic anlasamayan gormedim bugune kadar. 3. yu yapamam olmus yasim 36 bu dogcak buyuycek 40 dada ucuncu olsa cok zorlanirim evimde kucuk Allah olmayana versin benim kizim ikinci tup bebekle oldu mayistada dondurulmus embriyo ile hamile kaldim 7 haftalik dusuk oldu bu bebegimede agustosta normal yoldan hamile kaldim mucize oldu yani.

Kizlar bu 12 hafta bacak arasi usg doktor emin olamadi sizce cinsiyeti ne bebisimin cok merak ediorum

Eklentiler

• 20171019_160140.webp
    20171019_160140.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 536
Doktor cikinti var erkek gibi dedi 1 hafta once 11 haftadaykende kiz gibi demisti ya cikinti yana dogru sanki pipi gibi degil 10 kasimda belli olcak

oylemi neden anlasamiyorsunuz ki bizde iki bir abim var ama cok mesafeliyiz iki uc haftada bir tlf sadece.bende etrafimda hep gorusen anlasan tatile giden gezen kizkardesleri goruyorum ve cok imreniyorum hic anlasamayan gormedim bugune kadar. 3. yu yapamam olmus yasim 36 bu dogcak buyuycek 40 dada ucuncu olsa cok zorlanirim evimde kucuk Allah olmayana versin benim kizim ikinci tup bebekle oldu mayistada dondurulmus embriyo ile hamile kaldim 7 haftalik dusuk oldu bu bebegimede agustosta normal yoldan hamile kaldim mucize oldu yani.
Üzülme ikinci kızım olmuyor diye. Ben de ablamla anlaşamam. Kavgalı değiliz ama mesafeliyiz. Pekte görüşmeyiz zaten. Çok samimi arkadaşımın iki abisi var, annelerine kanser teşhisi kondu kızkardeşleri üzülmesin diye ondan sakladılar uzun süre. Abisi stresten geçici felç olunca ortaya çıktı. Kardeşlerine çok düşkünler. Kardeşlerin birbirine düşkünlüğü cinsiyete değil de kişiliğe bağlı galiba.

Aynı durumu yaşadım canım inşallah yarın netleşecek durumumuz...
11 ve 15 de çıkıntı var erkek dendi. Sonra 16. Haftada büyük ihtimal kız dedi bakalım çıkıntı gittimi duruyor mu ;)
Hayırlı sağlıklı bebekler olsun inşallah hepimizin ki...

Back
X