14 haftalık gebelik

gulsumm34

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
14
0
6
31
İstanbul
mrb,ben 14 haftalık hamileyim 20 gün oldu kontrolüm vardı doktora gittim.ve doktorum çok güleç biri busefer gittiğimde ultrasonla baktığında surat ifadesi değişti sanki dikkatle bakmaya başladı bende tedirgin oldum bi sorun olup olmadığını sordum doktorum birşey yok kalp atışına bakıyorum dedi ve benim bebeğim herzaman hareket ederdi busefer hiç eli ayağı oynadığını görmedim o günden beri tedirginim birşey varda doktorummu söylemiyor bu durum söz konusu olurmu sizce çok tedirginim :((

doktora niçin çıkıyorsun canım sağlıklı olup olmadığını dr dan öğrenmek için bence endişelenme kötü yada iyi bir şey olunca doktorunun görevi sana bunu söylemek ... bende gebeyim bazen gittiğimde çok zıpır bazen gittiğimde çok durgun..

keşke doktora hareket ediyor mu ben göremiyorum diye sorsayın hareket etmiştir mutlaka sen anlayamamışsındır bana da bazen hareket etmıyor gıbı gelıyor soruyorum gösterıyor hemen .

sormadan söyleyen dr cok azdır canım kafana takılanı mutlaka sor.
cok cidi sorun olsa mutlaka söylerdi belki ilk anda kafası karıştı sonra da düzeldi senı de rahatsız etmek istemedi.
içini ferah tut.

doktora niçin çıkıyorsun canım sağlıklı olup olmadığını dr dan öğrenmek için bence endişelenme kötü yada iyi bir şey olunca doktorunun görevi sana bunu söylemek ... bende gebeyim bazen gittiğimde çok zıpır bazen gittiğimde çok durgun..

1 hafta sonra kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur ben biraz pimpirikliyimdir en ufak birşeyi kafama takarım bu huyumu hiç sevmiyorum

:49:
mrb,ben 14 haftalık hamileyim 20 gün oldu kontrolüm vardı doktora gittim.ve doktorum çok güleç biri busefer gittiğimde ultrasonla baktığında surat ifadesi değişti sanki dikkatle bakmaya başladı bende tedirgin oldum bi sorun olup olmadığını sordum doktorum birşey yok kalp atışına bakıyorum dedi ve benim bebeğim herzaman hareket ederdi busefer hiç eli ayağı oynadığını görmedim o günden beri tedirginim birşey varda doktorummu söylemiyor bu durum söz konusu olurmu sizce çok tedirginim :((

gerci konu acilLi baya olmus ama bir sorun cikmamistir insallah

Canim bende 14 haftalik gebeyim benim bebegimde her zaman hareketlidir ama en son gordugumde sadece elini burnuna götürdü baska daa bir sey yapmadi onemli olan en basta sagligi ve kalbi doktor bir sey gorurse hemn söylüyor saklamayor rahat ol sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X