Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftaya kadar fark olması normal. Doktorunuz açlık tokluk şeker değerlerinize baktırmadı mı? Şekeriniz olmadığından emin olmalısınız yinede. Eğer varsa da sağlıklı beslenmelisiniz. Normalde şeker yükleme vs ilerleyen haftalarda fakat temkinli davranmakta fayda var14 haftalık gebelikte 10 gün önde gidiyor.Normal mi
Hep mi önde gidiyordu yok birden mi oldu ? Bir de neye göre 10 gün önde ? Sadece kilosuna göre mi yoksa genel olarak ultrason kâğıdına göre mi ?14 haftalık gebelikte 10 gün önde gidiyor.Normal mi
Benimde öyleydi sonra doğuma yakın anca haftasıyla uyumlu oldu hatta doğmadan 2 gün önce gelişimi yavaşladı diye erken doğum yaptım14 haftalık gebelikte 10 gün önde gidiyor.Normal mi
Kaç haftalıkken doğum yaptınız ?Benimde öyleydi sonra doğuma yakın anca haftasıyla uyumlu oldu hatta doğmadan 2 gün önce gelişimi yavaşladı diye erken doğum yaptım
Doktor önemli bi şey görmediyse bi problem yoktur benceHep 5 gün önceydi sonradan arttı. Doktorum dedi aynı zamanda ultrason kağıdında da yazıyor
37+4Kaç haftalıkken doğum yaptınız ?
37-40 arası için normal zamab diyorlar ama ya, 37 haftadan küçükler için erkenn doğum diyoruz demişti doktorum .
Yani normalde sezeryan 39.hafta diye belirlemişti doktor yani o zaman doğmadı diye erken diyorum37-40 arası için normal zamab diyorlar ama ya, 37 haftadan küçükler için erkenn doğum diyoruz demişti doktorum .
Ayy inşallah benim de zamanında gelir erken doğum vs şeylerinden korkmuyor değilim ama bakalım kısmet sağlıklı olsunlar da ..Yani normalde sezeryan 39.hafta diye belirlemişti doktor yani o zaman doğmadı diye erken diyorum
Evet kız dı aynen sağlıklı olsunlar daAyy inşallah benim de zamanında gelir erken doğum vs şeylerinden korkmuyor değilim ama bakalım kısmet sağlıklı olsunlar da ..
Kız mıydı ?