S sevgiakc Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2023 17 6 1 34 23 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgiakc #1 14 haftalık hamileyim alt karın ağrısı ve rahime baskı hissediyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen
14 haftalık hamileyim alt karın ağrısı ve rahime baskı hissediyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye 17 Ağustos 2023 8.489 29.281 478 23 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgiakc #2 sevgiakc .!.: 14 haftalık hamileyim alt karın ağrısı ve rahime baskı hissediyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Gebelikde agrilar oluyor yani yapilacak pek birsey yok çok şiddetliyse doktorunla konuşmalisin bazen sebepleri oluyor fitil falan yaziliyor agriyi azaltiyor
sevgiakc .!.: 14 haftalık hamileyim alt karın ağrısı ve rahime baskı hissediyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Gebelikde agrilar oluyor yani yapilacak pek birsey yok çok şiddetliyse doktorunla konuşmalisin bazen sebepleri oluyor fitil falan yaziliyor agriyi azaltiyor