14 haftalık hamileyim karnımda isilikler var

tlntrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
4
0
86
İzmir
aranıza yeni katıldım 14 haftalık hamileyim karnımda isiliklir var çok kaşınıyorlardr. ilaç verdi ama gebelikte kullanılmaz diyor nasıl geçirebilirim lütfen yardım edermisiniz:::

isilikler çok kaşınıyor sıcaklardan oldu heralde duramıyorum kaşımadan çok fena bir durum yani

cnm benim de bacaklarımın üst kısmında oldu hatta kaşıya kaşıya yara oldu.ben druma sormadım bile çünkü ilaç kullanmak istemiyrm dediğin gibi hep kullanılmaz falan yazıo.ben çok kaşındığında hatta bazen gece haşırt haşırt kaşımaktan uyuyamıyrm kolonya sürüyorum iyi geliyor.ama birşry diyimmi sıcak ve stres en büyük sebep benim stresim geçti bu aralar kaşıntılar da kurumaya başladı

benimde öyle kabarıyorlar pudra sürüyorum ilaç kullanmakta istemiyorum şaşırdım kaldımsenağlamasenağlama

İlk zamanlar bendede olmuştu sonra geçti ama son 1 haftadır boynumdan altı ve göbeğim pütür pütür ama benimkiler baya sivilce sanırım sıcaklardan oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…