böyle olup sağlıkla doğum yapan duydum bol bol su içmen ve hep sol tarafına yatman lazım ama bol su iç canım çünkü o amniyon sıvısı bebişin çişinden oluşuyor ne kadar çok su içersen o kadar amniyon sıvısı çok olurKızlar dün doktora gittim çok kötüyüm((( doktor suyumun az olduğunu söyledi amniyotik sıvı deyerim 5.3 cm. Bide bebeğin böbreğinde genişleme olduğundan şüphelendi. Emin olmak için beni başka bir uzmana gönderecek. Ama onlada randevüm önümüzdeki cuma((( o zamana kadar nasıl dayanıcammm bilmiyorum. İşin tuhaf tarafı daha çok erken bence .....şimdiden suda azalma ola bilirmi? Lütfen yardım edin böyle olupta aranızda bebeğini sağlıklı doğuran varmı? Çok endişeliyim bu benim ilk hamileliyim
Bende havuç suyunu duydum cnm inşallah bebeğinin sağlığı iyidir korkma dua et Allah yardımcinolsunteşekkürler canım evet bende çok su içiyorum,havuç suyu,armut falan yiyiyorum. Haftaya kontrolüm var İnşallah sevinçli bir haberle dönerim eve
Teşekkürler canım Allah razı olsun. bütün psikolojim alt üst oldu çok kötü hissediyorum kendimi((((Bende havuç suyunu duydum cnm inşallah bebeğinin sağlığı iyidir korkma dua et Allah yardımcinolsun
benm hamileliğim 3.ayında özele gittiğimde doktor bana suyumun az oldunu demişşti suyun az olması demek kesende bir yırtık olduğu anlamına gelir ve bu dikilebiliyor o yüzden içini ferah tut böbreklerinide renkli ultrason ile kontrol edebilirler 20. haftaya kadar süresi o yzden rahat tut böbreklerde sorun yaşayan bebekler için özel aşılar var böbrek geliştiren merak etme dua et bol bol herşeyin hayırlısı suyu doğumöa kadar sınırda olan jkaç jkişi tanıyorum içini ferah tut bu su miktarı artabilir günde 3 lt yakın su iç vucudun devamlı bol sulu olosun ben öle yendim rahatla içiniKızlar dün doktora gittim çok kötüyüm((( doktor suyumun az olduğunu söyledi amniyotik sıvı deyerim 5.3 cm. Bide bebeğin böbreğinde genişleme olduğundan şüphelendi. Emin olmak için beni başka bir uzmana gönderecek. Ama onlada randevüm önümüzdeki cuma((( o zamana kadar nasıl dayanıcammm bilmiyorum. İşin tuhaf tarafı daha çok erken bence .....şimdiden suda azalma ola bilirmi? Lütfen yardım edin böyle olupta aranızda bebeğini sağlıklı doğuran varmı? Çok endişeliyim bu benim ilk hamileliyim
Cnm nolur acele etme ablamin bebeğine de aynı şeyi dediler gobeginden su aldılar tertemiz çıktı şimdi 3 yasinda çok zeki bir oğlu varçok teşekkür ederim canım ama maalesef benim bebeğimi alacaklar. Bebeğimde trizomi 18 var yani genetik bozukluk. Yaşama şansı yok dediler direnemiyor çünki(((( bu acıya nasıl dayanacağım bilmiyorum... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın!!!
Cnm nolur acele etme ablamin bebeğine de aynı şeyi dediler gobeginden su aldılar tertemiz çıktı şimdi 3 yasinda çok zeki bir oğlu var
Canım genetik test yaptırdınmı? Bu prenatal denen test. Bende dün akşamdan beri çok kötüydüm bugün güzel haberler aldım ama hala bi risk var. Senin ikili testin nasıl çıktı ve trizomi 18 olduğunu nasıl anladılar?? Ayrıntılı ultrasona girdinmi?çok teşekkür ederim canım ama maalesef benim bebeğimi alacaklar. Bebeğimde trizomi 18 var yani genetik bozukluk. Yaşama şansı yok dediler direnemiyor çünki(((( bu acıya nasıl dayanacağım bilmiyorum... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın!!!
ayy canım benimm üzülme dua et herşeyin hayırlısı hiç moralini bozmaçok teşekkür ederim canım ama maalesef benim bebeğimi alacaklar. Bebeğimde trizomi 18 var yani genetik bozukluk. Yaşama şansı yok dediler direnemiyor çünki(((( bu acıya nasıl dayanacağım bilmiyorum... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın!!!
Canım benim sıvım azdı doktor ondan şüphelendi. Başka bi doktora yönlendirdi oda ultrasonda baktı 3 D bebekte anormallik gördü burnu,çenesi falan gelişmemiş,kalbide iyi değil dedi. Direk bana göbeyime iyne yaptılar. Ve suyundan test yapcaklar. Sonuçlar haftaya belli olucak ama doktorum 90% bu bebek yaşamaz dedi. Canım İnşallah sen güzel haberler alırsın Rabbim sana sağlıklı evlat nasip etsin! Bu arada sen kaç haftalıksın? Neden korktun? Bende ultrasonda test yapmamış zaten trizomi 18 olduğunu anladılar. Korkma İnşallah sende hiç bişey çıkmaz.Canım genetik test yaptırdınmı? Bu prenatal denen test. Bende dün akşamdan beri çok kötüydüm bugün güzel haberler aldım ama hala bi risk var. Senin ikili testin nasıl çıktı ve trizomi 18 olduğunu nasıl anladılar?? Ayrıntılı ultrasona girdinmi?
Sağolasın canım. Sabretmeye çalışıyorum Allahtan hayırlısı neyse onu diliyorum!!!ayy canım benimm üzülme dua et herşeyin hayırlısı hiç moralini bozma
Geçen gün öylesine kontrole gittim plesanta çok büyük bebeğin kafasına baskı yapıyo dedi ve gelişme geriliği olabilir dedi, belki kendiliğinden düşer belki doğar ama özürlü olur dedi ve aklım başımdan gitti. Ertesi gün hemen doktor araştırdık veCanım benim sıvım azdı doktor ondan şüphelendi. Başka bi doktora yönlendirdi oda ultrasonda baktı 3 D bebekte anormallik gördü burnu,çenesi falan gelişmemiş,kalbide iyi değil dedi. Direk bana göbeyime iyne yaptılar. Ve suyundan test yapcaklar. Sonuçlar haftaya belli olucak ama doktorum 90% bu bebek yaşamaz dedi. Canım İnşallah sen güzel haberler alırsın Rabbim sana sağlıklı evlat nasip etsin! Bu arada sen kaç haftalıksın? Neden korktun? Bende ultrasonda test yapmamış zaten trizomi 18 olduğunu anladılar. Korkma İnşallah sende hiç bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?