14 mm yumurta ovitrelleyle çatlar mı?

Pinklady06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
395
126
33
Merhaba kızlar reglimin 5. Günü femara kullanmaya başladım. 11. Günümde kontrole gittiğimde sol tarafta yumurtam 19mm olmuştu doktorum ertesi güne tekrar gel bakalım çatlatma iğnesini yarın yapalım dedi. Ertesi gün gittiğimde sağ tarafta da 14 mm yumurta olduğunu ilişkiye ara vermememizi söyledi. Ben o gün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğne etkisiyle 14 mm olan yumurta da çatlamaz mı ?

Çatlama ihtimali yüksek çünkü igne vuruldukdan 36 veya 48saat arasında çatlama oluyor yani birbucuk iki gun sonra ve yumurta ortalama gunde 2mm büyüyor yani catlatma igne etkisiyle o yumirtan zaten senin 17mm falan olmus oluyor canim

Merhaba kızlar reglimin 5. Günü femara kullanmaya başladım. 11. Günümde kontrole gittiğimde sol tarafta yumurtam 19mm olmuştu doktorum ertesi güne tekrar gel bakalım çatlatma iğnesini yarın yapalım dedi. Ertesi gün gittiğimde sağ tarafta da 14 mm yumurta olduğunu ilişkiye ara vermememizi söyledi. Ben o gün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğne etkisiyle 14 mm olan yumurta da çatlamaz mı ?
Çatlar mı bilmem ama tutmayabilir. Gelişimi tamamlanmamış bir yumurta. Çok küçük.

bende onu düşündüm işte solda 20 mm yumurta var zaten iğneyi onun için yapıyoruz ama sağdaki 14mm olan da acaba iğne etkisiyle çatlar mı diye kafam karıştı
Belki bir ihtimal çatlama aşamasına kadar 18 e ulaşmış olabilir ama o da belki.
Tüp bebek tedavilerinde 18 olunca topluyorlar yumurtaları.
Siz ikiz ihtimali için mi soruyorsunuz

Belki bir ihtimal çatlama aşamasına kadar 18 e ulaşmış olabilir ama o da belki.
Tüp bebek tedavilerinde 18 olunca topluyorlar yumurtaları.
Siz ikiz ihtimali için mi soruyorsunuz
İkiz de değilde aslında biri tutmazsa biri tutar mı acaba şans artar mı diye soruyorum

İkiz de değilde aslında biri tutmazsa biri tutar mı acaba şans artar mı diye soruyorum
Eğer nasibinizde varsa biri ya da ikisi tutar 🙏🏼 inanın nasip meselesi. Benim son 3 ay çifter çifter yumurtam çatladı. Boyutları da güzeldi. Hem de ilaçsız büyüdüler çatladılar. Hiçbiri tutmadı. Nasibinizde varsa 14 mm büyür ve sizi yakalar 🥰 stres yapmayın.

Merhaba kızlar reglimin 5. Günü femara kullanmaya başladım. 11. Günümde kontrole gittiğimde sol tarafta yumurtam 19mm olmuştu doktorum ertesi güne tekrar gel bakalım çatlatma iğnesini yarın yapalım dedi. Ertesi gün gittiğimde sağ tarafta da 14 mm yumurta olduğunu ilişkiye ara vermememizi söyledi. Ben o gün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğne etkisiyle 14 mm olan yumurta da çatlamaz mı
Cuma günü bende klomenin 6. Adetin 10. Günü gittim bir çok yumurtam olmuştu en büyüğü 11 mm deydi doktor pazar günü vurulmam için iğne verdi sonrasında ilişki takvimi verdi.
Günde 2 cm civarında büyüyorlar ve çatlama iğnesi de biraz büyütür dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🙏🏻

Cuma günü bende klomenin 6. Adetin 10. Günü gittim bir çok yumurtam olmuştu en büyüğü 11 mm deydi doktor pazar günü vurulmam için iğne verdi sonrasında ilişki takvimi verdi.
Günde 2 cm civarında büyüyorlar ve çatlama iğnesi de biraz büyütür dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🙏🏻
İnşallah canım seninde haberlerini bekliyorum

Back
X